INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
FIRE AND ROSES JOLLY JOKER
WIN EEN JACKPOTPRIJS!

 

 

FIRE AND ROSES JOLLY JOKER

Fire and Roses Jolly Joker

Fire and Roses Jolly Joker

Fire and Roses Jolly Joker slot

Winnende combinaties

Fire and Roses Jolly Joker gokkast

Wilds

FIRE AND ROSES JOLLY JOKER SPECIFICATIES

Software provider

Games Global

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€50 per spin

Minimale inzet

€0,20 per spin

Multiplier

Ja

Maximale uitbetaling

5.000x de inzet

Live chat

Nee

RTP

94,01%

Aantal winlijnen

720

Volatiliteit

Extreem hoog

Introductie

De Fire and Roses Jolly Joker gokkast werd op 31 oktober 2023 uitgebracht door Games Global. Het spel werd gemaakt door de studio Triple Edge Studios. De Fire and Roses Jolly Joker gokkast ademt kerst en dat is ook echt aan alles te merken. Het kansspel beschikt over diverse vrolijke kerstsymbolen en biedt ook nog eens de kans op fraaie geldprijzen. Probeer de Fire and Roses Jolly Joker gokkast gratis uit of speel met echt geld bij BetCity!

 

Spelregels Fire and Roses Jolly Joker

Je speelt op de Fire and Roses Jolly Joker gokkast met 5 rollen en een afwisselend aantal symbolen per rol. In totaal verschijnen er 19 symbolen op het speelveld. Je krijgt de mogelijkheid om op 720 verschillende manieren een prijs te winnen. De minimale inzet bedraagt €0,20 per spin en er kan maximaal €50 per spin worden ingezet. Het RTP percentage bedraagt 94,01% en de variantie is extreem hoog. De maximale uitbetaling staat op maar liefst 5.000x de inzet op de Fire and Roses Jolly Joker gokkast!

 

Free Spins bonusspel

De speler kan een Free Spins bonusspel activeren door het woord ‘JOLLY’ te vormen op de rollen. Een van de vijf letters moet dus op een rol verschijnen. Er worden 6 Free Spins toegekend en het is mogelijk om extra spins te verdienen. Daarnaast kan je prijzen winnen met hoge vermenigvuldigers. Het is namelijk tijdens het bassispel op de Fire and Roses Jolly Joker gokkast mogelijk om een vermenigvuldiger op te bouwen met Scatter symbolen. De vermenigvuldiger kan oplopen tot maar liefst 10x en tot 15x in het Free Spins bonusspel. Vandaar dat de meeste hoge geldprijzen worden uitgekeerd tijdens het bonusspel.

 

Jackpot winnen op de Fire and Roses Jolly Joker

Je kan ook een jackpotprijs winnen op de Fire and Roses Jolly Joker gokkast! Dat is alleen mogelijk door een goudgekleurd Jackpot symbool te draaien op de speelrollen. De speler mag dan een draai geven aan het prijzenwiel. Er staan 5 verschillende jackpots op het wiel en de speler wint gegarandeerd één van de prijzen. Het kan gaan om een Mini, Minor, Major, Mega of een Ultra Jackpot. De hoogste jackpotprijs kan oplopen tot maximaal €250.000 op de Fire and Roses Jolly Joker gokkast!


RTP Fire and Roses Jolly Joker

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) op de Fire and Roses Jolly Joker gokkast bedraagt 94,01%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94,01 terugkeert bij de spelers. Je speelt overigens met een torenhoge variantie op de Fire and Roses Jolly Joker gokkast.

 

Conclusie

De Fire and Roses Jolly Joker gokkast is een spannend en vrolijk kerstspel van Games Global. Je kan op de gokkast allerlei mooie prijzen winnen, bijvoorbeeld met de vermenigvuldigers en natuurlijk het jackpotwiel. Daarnaast is het een laagdrempelig spel, aangezien je al kan meespelen vanaf €0,20 per spin. De Fire and Roses Jolly Joker gokkast is ook beschikbaar op de app van BetCity!

 

 

Andere leuke spellen in het BetCity Casino

Je hebt bij BetCity de keuze uit honderden gokkasten! Je kan bijvoorbeeld ook een spel van Pragmatic Play of Stakelogic gaan uitproberen. Check hieronder enkele topspellen: