INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
FRUIT FEST
GREENTUBE KLASSIEKER

 


Fruit Fest

 

 

FRUIT FEST

Fruit Fest
Fruit Fest
Fruit Fest

FRUIT FEST INFORMATIE

Software provider

Greentube

Soort spel

Fruitautomaat

Maximale inzet

€50

Multiplier

Ja

Minimale inzet

€0,10

Maximale uitbetaling

500x je inzet

Live chat

Nee

RTP

95.00%

Volatiliteit

Laag

Introductie

De Fruit Fest gokkast werd op 7 oktober 2015 uitgebracht door de spelprovider Greentube. Het spel komt oorspronkelijk uit het spelaanbod van Novomatic. De Fruit Fest gokkast is onwijs vrolijk en kleurrijk. Allerlei fruitsymbolen passeren de rollen en bieden de kans op mooie prijzen. Daarnaast geniet de speler van ruime inzetlimieten en een hoge winstpotentie. Het is mogelijk om de Fruit Fest gokkast eerst gratis te oefenen of toch direct met echt geld te spelen bij BetCity!

 

Spelregels Fruit Fest

De Fruit Fest gokkast beschikt over 4 rollen, 4 rijen en 10 winlijnen. Een enorm voordeel is dat de winlijnen combinaties uitkeren vanaf beide kanten, dat heeft een positief effect op de winstkansen. De minimale inzet bedraagt slechts €0,10 per spin, terwijl er maximaal €50 per spin kan worden ingezet. Het RTP percentage bedraagt 95,00% en de variantie is laag.

 

Qua symbolen kom je vooral fruitsymbolen tegen, maar die zijn wel geanimeerd. De kersen keren de laagste geldprijzen uit, maar je kan flinke geldprijzen winnen met de sterren. Een 4-of-a-kind aan gouden sterren levert een prijs op van 500x de inzet op de Fruit Fest gokkast.

 

Gamble Feature

De Fruit Fest gokkast biedt spelers ook de kans om geldprijzen te verhogen. De winstbedragen kan je direct incasseren of op de knop ‘gokken’ klikken. In dat geval verschijnt er een kaartspel op het speelscherm. Er staat een gesloten kaart en de speler moet voorspellen of het om een rode of zwarte kaart gaat. Dat kan een verdubbeling van de geldprijs opleveren, maar je kan het bedrag ook verliezen. 

 

Free Spins bonusspel

De spelers kunnen ook gratis spins winnen op de Fruit Fest gokkast! Simpelweg door 3 of meer Fruit Party symbolen te draaien kan de speler 10 tot maar liefst 30 Free Spins verdienen. Let op, de Scatter symbolen moeten ook op een winlijn verschijnen. Gedurende het bonusspel worden winnende combinaties van de rollen gehaald en ontstaat er een gratis nieuwe winstkans.

 

RTP Fruit Fest

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) op de Fruit Fest gokkast bedraagt 95,00%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €95 terugkeert in de prijzenpot. Daarnaast moet de speler rekening houden met de lage variantie op de Fruit Fest gokkast van Greentube. 

 

Conclusie

De Fruit Fest gokkast kent ruime inzetlimieten, een eenvoudige speelopzet en een lage variantie. Een groot voordeel is dat de spelers kunnen genieten van de Gamble Feature en de Free Spins. De Fruit Fest gokkast is al wat ouder, maar kan wel gewoon worden gespeeld op de smartphone of een tablet.

 

Andere spellen van Greentube

Natuurlijk kan je ook één van de andere spellen van Greentube spelen bij BetCity! Bekijk hieronder enkele klassiekers uit het aanbod van de bekende spelontwikkelaar: