INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
CUPCAKES
GOKKAST MET EEN MIERZOET THEMA

 

 

CUPCAKES

Cupcakes Netent

Cupcakes

Cupcakes Netent

Vermenigvuldigers

Cupcakes Netent

Winnende combinatie

CUPCAKES SPECIFICATIES

Software provider

NetEnt

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€50 per spin

Minimale inzet

€0,10 per spin

Multiplier

Ja

Maximale uitbetaling

27.440x de inzet

Live chat

Nee

RTP

96,05%

Aantal winlijnen

Pay Anywhere

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Cupcakes gokkast werd op 2 december 2022 uitgebracht door de spelprovider NetEnt. Het kansspel staat compleet in het teken van de lekkernijen. Het is een mierzoet en vooral kleurrijk spel geworden. Natuurlijk kan je ook profiteren van allerlei bonusfeatures, zoals een Free Spins bonusspel en winstgevende vermenigvuldigers. Probeer de Cupcakes gokkast gratis uit of speel met echt geld mee bij BetCity!

 

Spelregels Cupcakes

Je speelt op de Cupcakes gokkast met 6 rollen en 7 rijen. Er verschijnen 42 symbolen op het speelscherm en het doel is om clusters te maken. Dankzij het Pay Anywhere mechanisme hoeft de speler niet op winlijnen te letten. Een winnende cluster bestaat uit 8 identieke symbolen.

 

De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin en er mag maximaal €50 per spin worden ingezet. Het RTP percentage bedraagt 96,05% en de variantie is hoog. Spelers maken kans op een maximale uitbetaling van 2.762x de inzet op de Cupcakes gokkast.

 

Crush bonusfeature

De snoepjes die op de rollen landen zijn ook erg belangrijk voor de speler. Mochten 5 of meer snoepjes onderdeel uitmaken van een combinatie, dan start de spannende Crush bonusfeature. De twee rollen waarop winnende snoepjes zijn te vinden, die worden voorzien van een grote cupcake. De lekkernij biedt de kans op nog mooiere prijs te winnen op de Cupcakes gokkast.

 

Gumdrops bonusfeature

De enorme Cupcake symbolen kunnen ook zomaar op de speelrollen landen en die vullen een viertal vakjes. Mochten er snoepjes in dezelfde kleur als de cupcake langskomen, dan kan de speler van een extraatje genieten. In dat geval worden er vermenigvuldigers toegekend aan de cupcake en kan de speler nog hogere prijzen winnen. De vermenigvuldigers starten bij 2x en kunnen oplopen tot maar liefst 100x.


Free Spins bonusspel

De spelers kunnen ook toegang krijgen tot een spannend Free Spins bonusspel. Daarvoor moeten wel 3 of meer Scatter symbolen op de rollen landen. Er worden minimaal 10 en maximaal 16 Free Spins aan de speler toegekend. Tijdens de Free Spins geniet de speler van een groot voordeel. Er is namelijk een progressieve vermenigvuldiger beschikbaar!

 

RTP Cupcakes

Het theoretische uitkeringspercentage op de Cupcakes gokkast bedraagt 96,05%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €96,05 terugkeert in de prijzenpot. Het huisvoordeel komt uit op 3,95%. De variantie op de zoetigheden gokkast is hoog!

 

Conclusie

De Cupcakes gokkast straalt één en al vrolijkheid uit! Het zoete kansspel is kleurrijk en biedt de kans om prijzen te winnen met lucratieve bonusfeatures. Het ultieme doel is om het bonusspel te activeren, zodat er een progressieve vermenigvuldiger beschikbaar komt. Natuurlijk kan je de Cupcakes gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet.

 

Andere leuke spellen van NetEnt

NetEnt is één van de bekendste spelproviders aller tijden. Je komt in het spelaanbod dan ook allerlei geweldige spellen tegen van de Zweedse provider. Bekijk hieronder enkele andere leuke spellen van NetEnt: