INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
JACKPOT 6000
KLASSIEKER VAN NETENT

Jackpot 6000

 

 

JACKPOT 6000

Jackpot 6000 gokkast

Jackpot 6000

Gamble Feature Jackpot 6000

Draai combinaties

Winst Jackpot 6000

Gamble Feature

JACKPOT 6000 SPECIFICATIES

Software provider

NetEnt

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€2 per spin

Minimale inzet

€0,10 per spin

Multiplier

Nee

Jackpot

Ja

Live chat

Nee

RTP

95,00%

Aantal winlijnen

5

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Jackpot 6000 gokkast werd op 24 december 2014 uitgebracht door de spelprovider NetEnt. Het is een spel met een verouderde vormgeving, maar dat hoeft de pret niet te drukken. De Jackpot 6000 gokkast is namelijk een echte klassieker en zorgt voor nostalgische speelgevoelens. Daarnaast geniet je van een simpele speelopzet en kan je genieten van moderne features. Probeer de Jackpot 6000 gokkast gratis uit of speel met echt geld bij BetCity!

 

Spelregels Jackpot 6000

Je speelt op de Jackpot 6000 gokkast met 3 rollen, 3 rijen en 5 winlijnen. Het spel speelt zich af in een fysieke speelhal, tenminste dat hoopt NetEnt te bewerkstelligen. Qua symbolen kan de speler allerlei klassieke fruitsymbolen verwachten, zoals de kersen en de druiven. Natuurlijk komen ook de jokers, sterren en de gouden bellen voorbij op de rollen. Het doel is om een 3-of-a-kind te maken met de symbolen, want dat levert een uitbetaling op.

De minimale inzet op de Jackpot 6000 gokkast bedraagt €0,10 per spin en er kan maximaal €2 per spin worden ingezet. Het RTP percentage bedraagt 95% en de variantie is hoog. Het is mogelijk om tot wel €600 te winnen op de Jackpot 6000 gokkast van NetEnt!

 

Random Joker symbolen

De speler moet ook goed op de random Joker symbolen letten. De jokers keren vanzelfsprekend prijzen uit, wanneer deze onderdeel uitmaken van een winnende combinatie. Echter kan je ook een Mystery geldprijs winnen door 2 jokers te draaien. Het gaat om een willekeurige geldprijs van €0,10 tot €600. Het is dus stiekem het populairste symbool op de Jackpot 6000 gokkast.

 


Kop of munt bonusspel

Je hoeft verder geen extra bijzondere bonusfeatures te verwachten op de Jackpot 6000 gokkast. Gelukkig kan je gewonnen prijzen wel nog proberen te verdubbelen, simpelweg door een kop of munt bonusspel te spelen. Het is mogelijk om het bonusspel meerdere keren achter elkaar te spelen. Let op, je kan ook geld verliezen met de Gamble Feature. Je kan stoppen op ieder gewenst moment en de geldprijs innen.

 

RTP Jackpot 6000

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) op de Jackpot 6000 gokkast bedraagt 95%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €95 terugkeert in de prijzenpot. De variantie op de NetEnt gokkast is trouwens hoog!

 

Conclusie

De Jackpot 6000 gokkast is een klassiek spel uit de collectie van NetEnt. Het is vooral een geschikt kansspel voor de liefhebbers van simpele gokkasten. De joker symbolen en de Gamble Feature zijn de enige extraatjes op de Jackpot 6000 gokkast. Je kan het spel trouwens ook spelen op de smartphone, bijvoorbeeld op de BetCity app!

 

Andere populaire gokkasten

De spelers kunnen bij BetCity ook een gokje wagen op één van de andere populaire gokkasten. Hieronder staan enkele leuke spellen op een rijtje: