INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
WONDERS OF CHRISTMAS
Beleef het ultieme kerstgevoel

 

 

WONDERS OF CHRISTMAS

Wonders of Christmas

Wonders of Christmas

Verzamel cadeautjes!

Wonders of Christmas

Winnen met Wilds

WONDERS OF CHRISTMAS SPECIFICATIES

Software provider

NetEnt

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€10 per spin

Minimale inzet

€0,10 per spin

Multiplier

Ja

Maximale uitbetaling

10.000x de inzet

Live chat

Nee

RTP

96,06%

Aantal winlijnen

20

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Wonders of Christmas gokkast is een spel uit de collectie van NetEnt. De kerst gokkast werd op 29 november 2022 uitgebracht en is een geweldig spel voor de kerstliefhebbers. De spelers maken kans op mooie prijzen, bijvoorbeeld met behulp van één van de drie bonusfeatures. Allerlei kerstsymbolen komen voorbij op het speelveld, waardoor je kan genieten van een gezellige en warme speelomgeving. Probeer de Wonders of Christmas gokkast gratis uit of speel met echt geld mee bij BetCity!

 

Spelregels Wonders of Christmas

De Wonders of Christmas beschikt over 5 rollen en een afwisselend aantal rijen. Er staan 3 tot maximaal 5 symbolen op een speelrol. Prijzen kan je winnen door combinaties te maken op één van de 20 winlijnen. De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin en er kan maximaal €10,00 per spin worden ingezet. Het RTP percentage bedraagt 96,06% en de variantie is hoog. Mocht je ook een ander kerstspel willen uitproberen, check dan eens de 9 Gifts of Christmas gokkast!

 

Cadeau symbolen en gouden frames

Allerlei kerstsymbolen komen voorbij op de rollen, waaronder de cadeautjes. Iedere keer als er een cadeau op het speelveld verschijnt, dan komt de speler een stapje dichterbij een fraaie winst. Daar blijft het niet bij, want de cadeautjes laten ook een goudgekleurde frame achter. Het kan gebeuren dat het cadeautje ook een goudenkleur krijgt en dan gaat het plotseling om een Sticky Wild symbool.

De Wild blijft niet alleen op het speelveld staan, maar kan ook meerdere andere Wilds toevoegen aan het speelveld. Daardoor neemt de kans op een winstbedrag toe op de Wonders of Christmas gokkast van NetEnt.

 

Cadeautjes verzamelen

De cadeautjes spelen een belangrijk onderdeel op de Wonders of Christmas gokkast. Ieder cadeau levert een punt op. De speler kan 200 punten verzamelen en op die manier een vermenigvuldiger vrijspelen voor het Free Spins bonusspel. De vermenigvuldiger bedraagt minstens 1x en kan oplopen tot 1.000x. Natuurlijk geldt de vermenigvuldiger alleen in het bonusspel op de Wonders of Christmas gokkast.


Free Spins bonusspel

Het Free Spins bonusspel op de Wonders of Christmas gokkast kan de speler activeren door 3 bonussymbolen te draaien. De bonussymbolen verschijnen uitsluitend op de 3 middelste rollen. In het bonusspel kan de speler munten draaien en die leveren directe prijzen op tot maximaal 50x de inzet. Je speelt met 3 gratis re-spins. Het is mogelijk om de re-spins te resetten, simpelweg door een nieuwe munt te draaien.

 

RTP Wonders of Christmas

Het theoretische uitkeringspercentage op de Wonders of Christmas gokkast bedraagt 96,06%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €96,06 terugkeert in de prijzenpot. Het huisvoordeel komt uit op 3,94%. Het betreft een gemiddelde!

 

Conclusie

De Wonders of Christmas gokkast is een gezellig kansspel van NetEnt. Je komt helemaal in de juiste kerststemming. Natuurlijk is de online gokkast het hele jaar door beschikbaar bij BetCity. Je geniet van een hoog RTP percentage en allerlei spannende bonusfeatures. Bekijk hier andere Christmas gokkasten.