INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
DIAMONDS POWER: HOLD AND WIN
WIN EEN JACKPOT!

 

 

DIAMONDS POWER: HOLD AND WIN

Diamonds Power: Hold and Win

3-of-a-kind!

Bonussymbolen

DIAMONDS POWER: HOLD AND WIN SPECIFICATIES

Software provider

Playson

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€40 per spin

Minimale inzet

€0,20 per spin

Multiplier

Ja

Maximale uitbetaling

1.000x de inzet

Live chat

Nee

RTP

95,66%

Aantal winlijnen

5

Volatiliteit

Gemiddeld

Introductie

De Diamonds Power: Hold and Win gokkast werd op begin november 2023 uitgebracht door de spelprovider Playson. Deze unieke online gokkast heeft veel te bieden. Het is met de bonussymbolen mogelijk om een spannend bonusspel te activeren. Daarnaast kunnen de diamanten ook extra mooie prijzen opleveren, waaronder een heuse jackpot! Probeer de Diamonds Power: Hold and Win gokkast gratis uit of speel met echt geld mee bij BetCity!

 

Spelregels Diamonds Power: Hold and Win

Je speelt op de Diamonds Power: Hold and Win gokkast met slechts 3 rollen en 3 rijen, waardoor er 9 symbolen op het speelveld verschijnen. Winnende combinaties maken de speler maken op één van de 5 beschikbare winlijnen. Het RTP percentage bedraagt 95,66% en de variantie is gemiddeld. Je kan de Diamonds Power: Hold and Win gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet.

 

Wild symbolen

Naast de reguliere symbolen komen er nog enkele speciale symbolen voorbij op de gokkast van Playson. De Wild symbolen zijn te herkennen aan de afbeelding met een drietal rode zevens. Er staat ook groot ‘WILD’ op het symbool geschreven. Een Wild kan andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Power en Bonus symbolen. Desondanks is het een handig symbool dat voor een mooie combinatie kan zorgen op de Diamonds Power: Hold and Win gokkast!

 

Bonusspel

Alle ogen zijn gericht op het spannende bonusspel op de Diamonds Power: Hold and Win gokkast. Er moet een bonussymbool op iedere rol verschijnen, want alleen op die manier kan het bonusspel worden geactiveerd. De speler krijgt 3 re-spins en het doel is om bonus – en powersymbolen te draaien. Het aantal re-spins wordt gereset wanneer er een nieuw bonussymbool op de rollen langskomt.

 

Alle bonussymbolen leveren een directe prijs op. Het gaat om vermenigvuldigers van 1x tot maximaal 15x de inzet per bonussymbool. Het felbegeerde Power Bonussymbool kan alleen op de middelste rol landen tijdens het bonusspel.


Power Bonussymbool

Het Power Bonussymbool kan zowel tijdens het reguliere spel als het bonusspel op de rollen landen. Dat is prettig, want de Power Bonussymbool activeert de Diamant Power functie. Alle winstgevende diamanten worden uitgekeerd aan de speler. De speler kan één van de jackpotprijzen winnen op deze manier. Het gaat om de Mini, Minor, Major of zelfs de Grand Jackpot op de Diamonds Power: Hold and Win gokkast!

 

RTP Diamonds Power: Hold and Win

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) op de Diamonds Power: Hold and Win gokkast bedraagt 95,66%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €95,66 terugkeert bij de casinospelers. De variantie op de Diamonds Power: Hold and Win gokkast is gemiddeld.

 

Conclusie

De Diamonds Power: Hold and Win gokkast is een verfrissend en spannend spel van Playson. De moderne animaties, de klassieke gameplay en de bonusfeatures zorgen voor een aangename speelervaring. Daarnaast beschikt de Diamonds Power: Hold and Win over meerdere jackpotprijzen en kan het spel op de smartphone worden gespeeld.

 

Andere populaire gokkasten

Natuurlijk kan je ook een gokje wagen op een andere populair gokkast bij BetCity! Bekijk hieronder enkele aanraders: