INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
BIG BASS BONANZA
NOG EEN TOPPER VAN PRAGMATIC PLAY

Big Bass Bonanza is alweer een topper van Pragmatic Play. Lees hier meer over dit spel!

 


 

 

BELEEF BIG BASS BONANZA

Big Bass Bonanza BetCity

Big Bass Bonanza openingsscherm

Big Bass Bonanza BetCity

De dobbers bij Big Bass Bonanza zijn het meeste waard

Big Bass Bonanza BetCity

Win tot €50.000!

WAT IS BIG BASS BONANZA?

Software provider

Pragmatic Play

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€119

Multiplier

Yes, in het bonusspel

Minimale inzet

€0,10

Maximale uitbetaling

2.100x je inzet

Bonusspel

Ja

RTP

96.71%

Winlijnen

Van links naar rechts

Volatiliteit

Medium tot hoog

BIG BASS BONANZA INTRODUCTIE

Big Bass Bonanza is een video slot machine van Pragmatic Play die is opgebouwd met 5 rollen en 3 rijen. Het spel is bij BetCity te spelen met een minimale bet van €0.10 tot een max bet van €119.- per spin. Big Bass Bonanza is een release van Pragmatic Play en is gemaakt in samenwerking met Reel Kingdom. Andere bekende spellen van Pragmatic met drop & wins zijn bijvoorbeeld Sweet Bonanza, Gates of Olympus en Buffalo King Megaways.

 

Inzetopties Big Bass Bonanza slot

De Big Bass Bonanza slot heeft een opzet van 5 rollen met 3 rijen en 10 winlijnen. De winlijnen staan vast en zijn dus niet aanpasbaar. De inzet gaat van 10 eurocent tot 119 euro. Bij Big Bass Bonanza is geen optie aanwezig om de kans op de scatter symbolen te verhogen zoals we die wel zien bij andere spellen van Pragmatic Play.

De maximale winst is 2100 keer je inzet. Behaal deze dikke winst met een van de grootste vissen. In Amerika zeggen ze ook wel 'Yes! A fish with a top prize'.

 

Andere opties

Big Bass Bonanza biedt ook de optie om de 'snelle' spin te activeren. Hierbij duurt een ronde (spin) korter. Daarnaast kan je uiteraard het geluid uit- en aanzetten en gebruik maken van de batterijbesparing-modus. Het spel heeft geen jackpot en bij BetCity speel je alleen met real money of bonus money.

 

Symbolen

Net als bij alle andere slot machines heeft Big Bass Bonanza standaard symbolen en premium symbolen. De standaard symbolen zijn 10, J, Q, K en A en komen dus ook het vaakst voor in the game. De premium symbolen zijn gerij waarmee men kan vissen, zoals een hengel. Vanzelfsprekend zijn de premium symbolen meer waard dan de standaard symbolen.

Daarnaast heb je ook nog vissen die je kan 'vangen'. Deze vissen hebben een waarde uitgedrukt in euro's. Deze waarde van de vissen kan je met de visser in het spel verzamelen, maar dit kan alleen in het bonusspel.

Hoe groter de vis, hoe groter de waarde die de vis vertegenwoordigt is. In het basisspel tellen de vissen als wilds.


Big Bass Bonanza

Om de zaken eenvoudig te houden, heeft Reel Kingdom ervoor gekozen om slechts één bonusronde in Big Bass Bonanza op te nemen. Spelers die bekend zijn met Fishin Frenzy zullen de bonus van de Big Bass Bonanza slot herkennen. De bonus werkt als volgt:

Om de Free Spins in Big Bass Bonanza te activeren , moet je 3, 4 of 5 van de scatters (te herkennen aan de tekst 'scatter' in het symbool) op een van de 15 plekken te laten landen. Als dit gebeurd, worden de Free Spins geactiveerd.

  • 3 scatter-symbolen: 10 Free Spins
  • 4 scatter-symbolen: 15 Free Spins
  • 5 scatter-symbolen: 20 Free Spins

 

Weet je nog de vissen met het bedrag erbij? Deze vissen krijgen nu dan eindelijk de waarde die zij vertegenwoordigen. Hoe dan? Je krijgt in de bonusronde van Big Bass een extra symbool.

 

Dit is de visser. Zodra je een combinatie krijgt van de visser en de vissen met het geld, 'vangt' de visser deze en win je dus het bedrag dat gekoppeld is aan de vis.

Dit betekent dat hoe meer vissymbolen er landen - wanneer hij dat doet - hoe beter. Hij fungeert ook als een wild-symbool en vervangt alle andere symbolen, waardoor je winsten kunt behalen.

 

Nu wordt het nog interessanter als het je lukt om twee of meer van de Fisherman-symbolen op een enkele draai te landen. Wanneer dit gebeurt, verzamelt elke visser afzonderlijk alle vissen . Als u bijvoorbeeld twee vissers hebt geland en er staat één vis van €25 op het scherm, dan zou je €50 winnen voor die draai!

 

Elke keer dat het wild symbool in zicht komt, wordt het verzameld op een meter boven de rollen. Elke vier wilds die je verzamelt, beloont een re-trigger – beloon 10 extra gratis spins – en er wordt óók een vermenigvuldiger toegepast, die vervolgens wordt vermenigvuldigd met elk van de vissymbolen die in zicht komen!

 

Soms komt het voor dat je een visserman te zien krijgt, maar geen vissen met contante waarde. Daar heeft Reel Kingdom ook een leuke features voor verzonnen. Dit is namelijk dat je dan een staaf dynamiet in beeld kan krijgen.

 

Deze staven dynamiet laten andere symbolen verdwijnen en hier komen dan toch nog de vissen met een number voor in de plaats op de reels. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een beetje geluk.

 

Speel Bewust

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+. Gokken is niet voor minderjarigen.