INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
BIGGER BASS BLIZZARD - CHRISTMAS CATCH
GENIET VAN HET KERSTTHEMA

 

 

BIGGER BASS BLIZZARD - CHRISTMAS CATCH

Bigger Bass Blizzard Christmas Catch

Christmas Catch

Christmas Catch win

Winnende combinatie

Christmas Catch Scatters

Scatter symbolen

BIGGER BASS BLIZZARD - CHRISTMAS CATCH INFORMATIE

Software provider

Pragmatic Play

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€360 per spin

Multiplier

Ja

Minimale inzet

€0,12

Maximale uitbetaling

4.000x de inzet

Bonusspel

Ja

RTP 

94,07%

Aantal winlijnen

12

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast werd op 28 november 2022 uitgebracht door de spelprovider Pragmatic Play. Het kansspel komt menig speler wel bekend voor, want het is een nieuwe versie van de ‘Big Bass Bonanza gokkast’. Het vissersthema is in een kerstjasje gestoken door Pragmatic Play. De speler begeeft zich voor eventjes in een wondere winterwereld, waar de prijzen voor het oprapen liggen. Probeer de Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast gratis uit of speel met echt geld mee bij BetCity!

 

Spelregels Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch

De Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast beschikt over 5 rollen, 4 rijen en 12 winlijnen. Het is een zeer laagdrempelig spel, aangezien je al kan meespelen met een minimale inzet van €0,12 per spin. De maximale inzet is daarentegen met €360 per spin bijzonder hoog. Het is overigens ook mogelijk om de inzet te verhogen en op die manier de kans op het activeren van het bonusspel te vergroten.


Het RTP percentage bedraagt 94,07% en de variantie is hoog. Je kan de Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet.

 

Speciale symbolen

Er kunnen ook enkele speciale symbolen op de rollen landen op de Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast. Allereerst zijn er de Wild symbolen. De Wild is te herkennen aan de afbeelding van een visser met een vis in zijn hand. De Wild symbolen vervangen andere symbolen en kunnen op die manier voor mooie winsten zorgen.

 

De Scatter symbolen bieden de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het felbegeerde bonusspel. De Scatters zijn ook makkelijk te herkennen, aangezien het woord ‘Scatter’ op de afbeelding staat.


Free Spins bonusspel

De ogen zijn vooral gericht op de Scatters. De speler kan namelijk toegang krijgen tot het Free Spins bonusspel, simpelweg door 3 of meer Scatters te draaien. Er worden 10, 15 of zelfs 20 Free Spins toegekend aan de speler. Het doel is om zoveel als mogelijk Wild symbolen te draaien .De speler kan op die manier 10 extra spins verdienen, maar ook een vermenigvuldiger activeren. Daarnaast worden de Geld symbolen (vissen) regelmatig uitgekeerd tijdens het Free Spins bonusspel op de Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast.

 

RTP Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) op de Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast bedraagt 94,07%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94,07 terugkeert in de prijzenpot. Het huisvoordeel komt uit op 5,93%. De variantie op de Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast is hoog!

 

Conclusie

De Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast is een echte aanrader voor de liefhebbers van bonusspelletjes. Het spel beschikt over een gezellig kerstthema en staat bekend om zijn spannende Free Spins bonusspel. Daarnaast kan je het spel ook spelen op de BetCity app, bijvoorbeeld op de smartphone!

 

Andere leuke kerstspellen

Je kan ook één van de andere leuke kerstspellen bij BetCity gaan spelen! Enkele geweldige spellen staan hieronder op een rijtje:

 

Buffalo Power Christmas
Wonders of Christmas
9 Gifts of Christmas