INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
EYE OF THE STORM
EXTRA HOGE VERMENIGVULDIGERS

 

 

EYE OF THE STORM

Eye of the Storm gokkast

Eye of the Storm gameplay

Eye of the Storm Wilds

Wild symbolen

Eye of the Storm Big Win

Big Win!

EYE OF THE STORM INFORMATIE

Software provider

Pragmatic Play

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€250 per spin

Multiplier

Ja, 50x (maximaal)

Minimale inzet

€0,10

Maximale uitbetaling

10.000x de inzet

Bonusspel

Ja

RTP (return to player) Sugar Rush

94,64%

Aantal winlijnen

10

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Eye of the Storm gokkast werd op 27 januari 2021 uitgebracht door de spelprovider Pragmatic Play. De online gokkast kent een Egyptisch speelthema. De game is een kopie van de Eye of Horus gokkast, waardoor de speelopzet bekend kan voorkomen. Er kan worden genoten van een mooi RTP percentage, winstgevende features en een fraaie vormgeving. Probeer de Eye of the Storm gokkast gratis uit of speel met echt geld bij BetCity!

 

Spelregels Eye of the Storm

Je speelt op de Eye of the Storm gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. Het doel is simpel, namelijk het creëren van winnende combinaties met de 15 symbolen. De minimale inzet is slechts €0,10 per spin, terwijl er maximaal €250 per spin kan worden ingezet. Het RTP percentage bedraagt 94,64% en de variantie is hoog. Je kan de Eye of the Storm gokkast ook spelen op een smartphone of een tablet.

 

Expanding Wild symbolen

Naast de reguliere symbolen kunnen er ook speciale symbolen op het speelveld landen. De Wild symbolen zien de spelers maar als te graag langskomen. De Egyptische prinses fungeert namelijk als een Expanding Wild symbool. Maakt de speler een winnende combinatie met de lieftallige prinses, dan kan de Wild expanderen. Dat betekent dat het symbool de gehele rol opvult. Dat zorgt bij de eerstvolgende spin voor een extra hoge winstkans!

 

Free Spins bonusspel

De speler kan ook nog toegang krijgen tot het Free Spins bonusspel op de gokkast. Dat is het hoogtepunt, want tijdens de Free Spins kan de speler prijzen winnen met torenhoge vermenigvuldigers. Dat kan alleen door 3 of meer Scatter symbolen te draaien in één spin. Er worden 12 Free Spins toegekend aan de speler. Hoe meer Scatter symbolen er op de rollen verschijnen, des te hoger de vermenigvuldiger. Prijzen kunnen met een vermenigvuldiger van 2x, 20x of zelfs 50x worden uitgekeerd.


RTP Eye of the Storm

Het theoretische uitkeringspercentage op de Eye of the Storm gokkast bedraagt 94,64%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94,64 terugkeert in het spel. De variantie op de Eye of the Storm gokkast is hoog!

 

Conclusie

De Eye of the Storm gokkast is een spel met veel potentie! De online gokkast beschikt over moderne en winstgevende bonusfeatures. Echter kan de speler het echte spektakel pas beleven in het Free Spins bonusspel. In het beste geval worden prijzen dan zelfs met een 50x vermenigvuldiger uitgekeerd. Het thema is daarentegen totaal niet bijzonder. Egypte is al vaker door de spelproviders als inspiratiebron gebruikt voor een online gokkast!

 

Andere populaire spellen

Natuurlijk kan je ook één van de vele andere populaire spellen gaan spelen bij BetCity! Bekijk hieronder enkele spellen die wij aanraden:

 

Simply Wild
Diamonds Power: Hold and Win
Hotline 2
Five Star
Madame Destiny Megaways
The Hand of Midas
9 Pots of Gold