INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
GATES OF OLYMPUS
Een topper van Pragmatic Play

Gates of Olympus is een van de populairste spellen van Pragmatic Play. Waarom? Dat lees je hier!

 


 

 

BELEEF GATES OF OLYMPUS

Gates of Olympus gameplay
Gates of Olympus mobile gameplay
Gates of Olympus big win

Beleef Gates of Olympus bij BetCity

Gameplay op een smartphone

Desktop gameplay van Gate of Olympus

GATES OF OLYMPUS INFORMATIE

Software provider

Pragmatic Play

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€62,50

Multiplier

Ja, max. 500x

Minimale inzet

€0,25

Maximale uitbetaling

5.000x je inzet

Live chat

Nee

RTP

94.50%

Volatiliteit

Hoog

Pragmatic Play: Gates of Olympus

Spelers die goed thuis zijn in de wereld van de slots, zullen waarschijnlijk meteen zien dat Gates of Olympus is geïnspireerd door Pragmatic Play's eigen Sweet Bonanza. Maar qua design, features en verbeteringen is Gates of Olympus een spel dat buiten Sweet Bonanza om ook genoemd mag worden. Gates of Olympus is geïnspireerd door de Griekse mythologie, waarbij de God Zeus centraal staat in de graphics. Het spel is net als Sweet Bonanza en vele andere spellen van Pragmatic Play een 'pay-anywhere' slot. Dit betekent dat 8+ overeenkomende symbolen op willekeurige plekken al een winnende combinatie is. En bij 12+ krijg je al 12 tot 50 keer je inzet. Bonanza's bonusronde-vermenigvuldiger is hier in het basisspel terecht gekomen. Bij Gates of Olympus kan je namelijk bij het basisspel ook een vermenigvuldiger krijgen. Deze multiplier symbols zorgen ervoor dat je meer kan winnen. Ga op zoek naar de multiplier en ga voor de max win!

 

Olympus' gates slotfuncties

Bij je inzet heb je de keuze om voor 25% meer inzet per draai dubbel zoveel kans te maken op de bonus van de Gates of Olympus slot. De Tumble-functie komt bij elke winst in het spel. Dit betekent dat de winnende clusters van de symbolen plaats maken voor nieuwe symbolen die van bovenaf vallen. Dit proces herhaalt zich zolang je winnende combinaties behaalt. In dit spel is geen wild symbol aanwezig.

De Zeus zelf zweeft aan de rechterkant en kan op elk willekeurig moment een multiplier-functie activeren. Je ziet dan een gevleugelde edelsteen op de rollen landen en dit zijn dan ook de multipliers. De multipliers kunnen variëren tussen 2x en 500x. Alle multipliers worden bij elkaar opgeteld om uw totale winst te vermenigvuldigen. Je 'tumble' winst gaat dus maal de multiplier. De multiplier symbols kunnen zowel in het basisspel als in de bonus verschijnen. Nu we het toch over de bonus hebben, de bonus van de Gates of Olympus slot wordt geactiveerd zodra je 4 keer de Zeus in dezelfde spin krijgt. De Zeus scatter is het gezicht van Zeus met de tekst 'scatter' eronder en levert Free Spins op. The free spins zijn er 15 and het leuke aan de bonus is dat de vermenigvuldiger onthouden blijft. Deze spaar je gedurende de bonusop, waardoor je naarmate de free spins komen een steeds grotere vermenigvuldiger kan vallen. Krijg de bonusronde en ga op jacht naar de max win.De symbolen

De Gates of Olympus slot heeft als basis symbolen edelstenen. Je hebt hierbij op chronologische volgorde blauw, groen, geel, paars en rood. Waarbij rood het meeste waard is. Daarnaast heb je de premium symbolen. Deze symbolen bestaan uit dingen die gemaakt worden van edelstenen. Je hebt op chronologische volgorde een beker, een ring, een zandloper en een kroon. Waarbij de de laatste het meeste waard is.

 

De uitbetaling

Bij alle symbolen krijg je bij 8 of 9 stuks de minimale multiplier, bij 10 en 11 stuks krijg je een gemiddelde multiplier en bij 12+ stuks krijg je de maximale multiplier. Daarnaast heb je de scatter van Zeus. Bij 4 scatters activeer je de 15 free spins en krijg je 3 keer je inzet. Bij 5 scatters krijg je ook de bonusronde en 5 keer je bet. En bij 6 scatters krijg je ook de free spins, maar wel 100 keer je bet! Bij de min bet van €0.20 levert dit dus al €20 op! De max bet is bij BetCity €50 per spin. Als je dus voor €50 spint en je krijgt 6 keer het Zeus symbool, kan je maar liefst €5.000 winnen. Deze slot heeft de 'gambling'-optie niet available, waarbij je de winst kan verhogen door bijvoorbeeld kop of munt.

 

De bonus kopen

Bij Gates of Olympus kan je spelen tot je de bonus krijgt. Het is niet mogelijk om een bonus te kopen voor Gates of Olympus. 

 

Samenvatting

Deze slot komt over als een meer ruige en robuuste versie van Pragmatic Play's Sweet Bonanza. Deze slot is dan ook een goed alternatief voor spelers die even willen ontsnappen van de zoetigheid van Sweet Bonanza. Het grote verschil zit hem in de 2x t/m 500x vermenigvuldigers, want deze komen ook tevoorschijn in het basisspel. Al met al is de Gates of Olympus slot met zijn hoge volatility een slots die bij veel spelers van BetCity in de smaak gaat vallen. Voor deze slot en alle andere slots is the age om het te kunnen spelen 18+. Log in en speel Gates of Olympus!

 

Meer verschillende gokkasten? Het kan allemaal bij BetCity!

Fairy Dust

Mustang Gold

Gold Blitz

The Dog House Multihold

Simply Wild

Random Bonus Winner

Diamond Link Almighty Wolf

Congo Cash

Fire Joker

Book of Ra

Sugar Rush

Reactoonz