INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
GRAVITY BONANZA
MET MYSTERIEUZE BLACK HOLE SYMBOLEN!

Gravity Bonanza

 

 

GRAVITY BONANZA

Gravity Bonanza

Gravity Bonanza

Gravity Bonanza

Winnende combinatie

Gravity Bonanza

Bonussymbolen

GRAVITY BONANZA

Software provider

Pragmatic Play

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€24 per spin

Multiplier

Ja

Minimale inzet

€0,20

Maximale uitbetaling

10.000x de inzet

Bonusspel

Ja

RTP 

94,00%

Aantal winlijnen

Geen vaste winlijnen

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Gravity Bonanza gokkast werd op 18 september 2023 uitgebracht door de spelprovider Pragmatic Play. Je reist voor eventjes af naar de ruimte, waar een zwart gat op de loer ligt. Echter hoeft de speler niet te vrezen voor de Black Hole symbolen, want die bieden de kans op extra geldprijzen. Daarnaast kan de speler een bonusspel vrijspelen en prijzen winnen met een vermenigvuldiger. Je kan de Gravity Bonanza gokkast gratis uitproberen of direct spelen met echt geld bij BetCity!

 

Spelregels Gravity Bonanza

Je speelt op de Gravity Bonanza gokkast met een groot speelveld van 7 bij 7. In totaal verschijnen er maar liefst 49 symbolen op het speelveld. Er zijn geen winlijnen aanwezig op de gokkast, aangezien je prijzen kan winnen door clusters te maken. Een cluster bestaat uit minstens 5 dezelfde symbolen.


De minimale inzet bedraagt slechts €0,20 per spin, terwijl er maximaal €24 per spin mag worden ingezet. Het RTP percentage bedraagt 94,00% en de variantie is hoog. Alle spelers maken kans op een maximale uitbetaling van 10.000x de inzet op de Gravity Bonanza gokkast!

 

 

Black Hole symbolen

De zwarte gaten zijn natuurlijk mysterieus en levensgevaarlijk! Dat is anders op de Gravity Bonanza gokkast. De Black Hole symbolen zijn namelijk erg waardevol. Een Black Hole symbool kan één van de reguliere symbolen aanwijzen en van de rollen halen. De desbetreffende symbolen komen in de bonusmeter te staan. Er volgt nog een spin, waarbij de symbolen wederom in de bonusmeter belanden. Vervolgens worden de symbolen bij elkaar opgeteld en krijg je deze direct uitgekeerd.


Free Spins bonusspel

Het Free Spins bonusspel op de Gravity Bonanza gokkast kan je vrijspelen door 3 of meer Scatter symbolen te draaien. Er kunnen 10, 15, 20, 30 of zelfs 50 Free Spins worden gewonnen. Je moet 7 Scatter symbolen draaien voor het maximale aantal gratis spins. Tijdens het bonusspel kan je Black Hole symbolen draaien met een bijbehorende vermenigvuldiger van 2x tot wel 10x!

 

RTP Gravity Bonanza

De Gravity Bonanza gokkast beschikt over een theoretisch uitkeringspercentage (RTP) van 94,00%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94 terugkeert in de prijzenpot. Het huisvoordeel komt uit op 6,00%. Daarnaast moeten de spelers rekening houden met een hoge variantie.

 

Conclusie

De Gravity Bonanza gokkast is één van de leukste nieuwkomers in het online casino. Eind 2023 werd het kansspel gelanceerd door Pragmatic Play. Vanzelfsprekend kan je de game gratis oefenen of met echt geld spelen. Profiteer van de Black Hole symbolen en win de hoogste geldprijzen tijdens het Free Spins bonusspel.

 

Spellen van Pragmatic Play

Het aanbod van Pragmatic Play is immens groot! Natuurlijk kan je de beste spellen ook spelen bij BetCity. Bekijk hieronder enkele geweldige spellen van Pragmatic Play: