INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
FIVE STAR
KLASSIEKE FRUITSYMBOLEN

Five Star

 

 

FIVE STAR

Five Star gokkast

Five Star

Five Star slot

Winnende combinaties

Herhaaldraai

Herhaalspin

FIVE STAR SPECIFICATIES

Software provider

Red Tiger

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€100 per spin

Minimale inzet

€0,10 per spin

Multiplier

Ja

Maximale uitbetaling

2.000x de inzet

Live chat

Nee

RTP

95,26%

Aantal winlijnen

3

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Five Star gokkast werd op 20 juni 2016 uitgebracht door de spelprovider Red Tiger. Het kansspel biedt spelers de kans om mooie prijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs van 2.000x de inzet. De Five Star gokkast staat vooral bekend om zijn overzichtelijkheid en eenvoudige speelwijze. Daarnaast is de online gokkast geschikt voor zowel beginnende spelers als de high-rollers. Probeer de Five Star gokkast gratis uit of speel direct met echt geld bij BetCity!

 

Spelregels Five Star

Je speelt op de Five Star gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 3 winlijnen. Dankzij de eenvoudige opzet weet je direct of in de prijzen bent gevallen. De gokkast is klassiek, zo komen er allerlei fruitsymbolen voorbij op de rollen. Je moet denken aan de pruimen, citroenen, druiven en de kersen. Het is een laagdrempelig spel, aangezien er al meegespeeld kan worden met een minimale inzet van €0,10 per spin. De maximale inzet is forser en bedraagt €100 per spin. Het RTP percentage staat op 95,26% en de variantie is hoog!

 

Re-spin bonusfeature

Het is na iedere winnende combinatie mogelijk om nog een fraaie prijs in de wacht te slepen. Na een winstbedrag start de Re-spin bonusfeature op. De winnende combinatie blijft op het speelveld staan, terwijl de overige symbolen draaien. Dat kan voor een nieuwe geldprijs zorgen. Het is mogelijk om op deze manier een prijs tot wel 10x achter elkaar te winnen.

 

Mystery geldprijzen

Je moet tijdens het spelen ook goed letten op de 5 Stars symbolen, dat zijn namelijk winstgevende Scatter symbolen. Draait een speler 3 of meer Scatters, dan wint de speler een mystery geldprijs. De prijs kan bijvoorbeeld 5x de inzet bedragen, maar ook 500x de inzet. En dankzij de Re-spin bonusfeature is het ook mogelijk om deze prijs vaker te winnen. Er kan een maximale prijs van 2.000x de inzet worden gewonnen op de Five Star gokkast van Red Tiger!


RTP Five Star

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) op de Five Star gokkast bedraagt 95,26%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €95,26 terugkeert bij de spelers. Het huisvoordeel komt uit op 4,74% en de variantie is hoog. Het hoge RTP percentage is een goede reden om een gokje te wagen op de Five Star gokkast.

 

Conclusie

De Five Star gokkast is simpel, overzichtelijk en spannend. Allerlei klassieke fruitsymbolen schieten voorbij op het speelscherm en er kan ook genoten worden van moderne bonusfeatures. Tevens zijn de inzetlimieten ruim en staat er een hoofdprijs van 2.000x de inzet klaar voor de gelukkigste speler op de Five Star gokkast. Het kansspel kan je ook uitproberen op de BetCity applicatie!

 

Andere populaire spellen

Red Tiger is één van de bekendste en succesvolste spelproviders van het moment! Natuurlijk kan je bij BetCity een keuze maken uit de populairste Red Tiger spellen. Echter is het ook mogelijk om de bekendste spellen van andere providers te spelen. Bekijk hieronder enkele aanraders:

Massive Gold
Simply Wild
Wild Worlds
Magical Forest
Trillionaire
Piggy Riches Megaways