INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
SUGAR MONSTER
WINNEN MET HET SUIKERMONSTER

 

 

SUGAR MONSTER

Sugar Monster

Sugar Monster

Sugar Monster

Winnende combinaties

Sugar Monster

Super Win!

SUGAR MONSTER SPECIFICATIES

Software provider

Red Tiger

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€20 per spin

Minimale inzet

€0,10 per spin

Multiplier

Ja

Maximale uitbetaling

10.806x de inzet

Live chat

Nee

RTP

94,71%

Aantal winlijnen

Cluster Pays

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Sugar Monster gokkast werd op 14 augustus 2023 uitgebracht door de spelprovider Red Tiger. Het spel is meer dan geschikt voor de echte zoetekauw. Het fantasierijke en vrolijke spel beschikt over allerlei bonusfeatures. De speler kan profiteren van Wild symbolen, Free Spins en bijzonder hoge vermenigvuldigers. Het is mogelijk om de Sugar Monster gokkast eerst gratis te oefenen bij BetCity!

 

Spelregels Sugar Monster

Je speelt op de Sugar Monster gokkast met een groot speelveld van 6 bij 6, oftewel met 36 symbolen. Er komen geen winlijnen om de hoek kijken, want spelers kunnen prijzen winnen met clusters. De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin, terwijl er maximaal €20 per spin mag worden ingezet. Het RTP percentage bedraagt 94,71% en de variantie is hoog. Je kan de Sugar Monster gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet.

 

Watervalmechanisme

De speler kan prijzen winnen door 12 of meer identieke symbolen te draaien. Dat levert sowieso een prijs op. Daarnaast verdwijnen de winnende symbolen van het speelveld en vallen er nieuwe symbolen op het speelveld. Dat kan voor een kettingreactie aan winnende combinaties zorgen op de Sugar Monster gokkast van Red Tiger.

 

Wild symbolen

Er kan een monstertje op de rollen landen en die fungeert als een Wild symbool. Mocht er vervolgens ook een cluster worden gemaakt met het monstertje, dan kan dat toegang bieden tot het Free Spins bonusspel. Echter moeten er dan wel vier opeenvolgende winsten ontstaan met één inzet!

 

Vermenigvuldigers

Het kan zijn dat het monstertje het snoepgoed weer uitspuugt. Dat is bijzonder winstgevend voor de speler. Er verschijnen dan namelijk één tot drie suikerspinnen op het speelveld. Een suikerspin beschikt over een vermenigvuldiger van minimaal 2x en maximaal 100x. Het uiteindelijke winstbedrag van de desbetreffende spin wordt uitgekeerd met de vermenigvuldigers.


Free Spins bonusspel

In het Free Spins bonusspel worden er 10 Free Spins aan de speler toegekend. Gedurende het bonusspel is het mogelijk om prijzen te winnen met het Mega Monster symbool. Alle vermenigvuldigers die op de rollen landen, die blijven tijdens alle Free Spins op het speelveld staan. Daardoor kan de speler tot hoge uitbetalingen komen tijdens het Sugar Monster bonusspel!

 

RTP Sugar Monster

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) op de Sugar Monster gokkast bedraagt 94,71%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94,71 terugkeert bij de casinospelers. Het huisvoordeel bedraagt 5,29%. De variantie is hoog op de online gokkast met een snoepthema.

 

Conclusie

De Sugar Monster gokkast is een vrolijk en kleurrijk kansspel van Red Tiger. Het is een geschikt spel voor alle liefhebbers van bonusfeatures. De Wilds, vermenigvuldigers en het bonusspel zorgen voor meer dan voldoende vermaak. Daarnaast is de Sugar Monster gokkast ook terug te vinden op de BetCity applicatie!

 

Andere spellen van Red Tiger

Je kan natuurlijk ook een gokje wagen op één van de andere spellen van Red Tiger. Enkele spellen die wij aanraden zijn de: