INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
MAGICAL FOREST
KLASSIEKER VAN STAKELOGIC

Magical Forest

 

 

MAGICAL FOREST

Magical Forest gokkast

Magical Forest

Magical Forest win

Winnende combinaties

Magical Forest Wild

Free Spins bonusspel

MAGICAL FOREST SPECIFICATIES

Software provider

Stakelogic

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€40 per spin

Minimale inzet

€0,10 per spin

Multiplier

Nee

Maximale uitbetaling

Super Whee Jackpot

Live chat

Nee

RTP

95,60%

Aantal winlijnen

10

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Magical Forest gokkast werd op 19 februari 2018 uitgebracht door de spelprovider Stakelogic. Het spel kan bekend voorkomen, want het is een klassieker uit het aanbod van Sheriff Gaming. Je kan dan ook een retro gokkast verwachten met een simpele speelopzet. Echter heeft Stakelogic ervoor gekozen om enkele moderne bonusfeatures aan de Magical Forest gokkast toe te voegen. Probeer de fantasierijke gokkast gratis uit of speel mee met echt geld bij BetCity!

 

Spelregels Magical Forest

Je speelt op de Magical Forest gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. Het is een zeer laagdrempelig spel, want de minimale inzet bedraagt slechts €0,10 per spin. Er kan ook met een hogere inzet worden gespeeld. De maximale inzet bedraagt normaal €20 per spin. Echter kan je ook de Super Wheel Feature activeren en dan bedraagt de maximale inzet maar liefst €40 per spin. Het RTP percentage staat op 95,60% en de variantie is hoog. De maximale uitbetaling kan je winnen via het Super Wheel bonusspel!

 

Magical Wand bonusfeature

In het basisspel kan de speler zomaar profiteren van de Magical Wand bonusfeature. De functie is een beetje verstopt en heeft te maken met een toverstaf. De staf staat onderin het speelveld kan zomaar worden geactiveerd. De toverstaf kan op willekeurige momenten een tweetal reguliere symbolen laten transformeren in een Wild symbool. Daardoor bestaat de kans dat er een mooie winnende combinatie ontstaat op de Magical Forest gokkast.

 


Free Spins bonusspel

Zodra er 3 bonussymbolen op de rollen landen kan de speler zich gaan opmaken voor het spannende Free Spins bonusspel. Het is zelfs mogelijk om tot wel 81 Free Spins te verdienen in één spin. Daarnaast kan de speler extra spins verdienen tijdens het bonusspelletje op de Magical Forest gokkast. Het fijne is dat tijdens de draaien één van de reguliere symbolen als een Wild symbool door het leven gaat. Daardoor is de kans op Wild symbolen veel groter en stijgt de winstkans!

 

RTP Magical Forest

Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) op de Magical Forest gokkast bedraagt 95,60%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €95,60 terugkeert in de prijzenpot. Het huisvoordeel komt uit op 4,40% en de variantie is hoog.

 

Conclusie

De Magical Forest gokkast kan gezien worden als een echte klassieker in het online casino! Het spel is wat ouder, maar daar valt weinig van te merken. De fantasierijke speelomgeving en de moderne features zorgen voor genoeg vermaak. Daarnaast kan de speler tot wel 81 Free Spins vrijspelen en genieten van een prima RTP percentage!

 

Andere kansspelen

Natuurlijk kan je ook één van de honderden andere kansspelen gaan uitproberen bij BetCity! Bekijk hieronder enkele titels die de speler beslist niet mag missen: