INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer
SIDEWINDER QUATTRO
MAXIMAAL 4 SPEELVELDEN

 

 

SIDEWINDER QUATTRO

Sidewinder

Sidewinder Quattro

Sidewinder

Winnende combinaties

Sidewinder

Sidewinder Feature

SIDEWINDER QUATTRO SPECIFICATIES

Software provider

Stakelogic

Soort spel

Videoslot

Maximale inzet

€400 per spin

Minimale inzet

€0,10 per spin

Multiplier

Ja

Maximale uitbetaling

2.500x de inzet

Live chat

Nee

RTP

96,01%

Aantal winlijnen

10

Volatiliteit

Hoog

Introductie

De Sidewinder Quattro gokkast werd op 15 april 2020 uitgebracht door de spelprovider Stakelogic. Het kansspel is vrij uniek en beschikt over maar liefst 4 speelvelden. Natuurlijk kan de speler ook op 1, 2 of 3 speelvelden tegelijkertijd meespelen. De Sidewinder Quattro gokkast is een klassieker en allerlei ouderwetse fruitsymbolen schieten voorbij op de rollen. Het grootste pluspunt is de Sidewinder Feature. Probeer de Sidewinder Quattro gokkast gratis uit of speel met echt geld mee bij BetCity!

 

Spelregels Sidewinder Quattro

De Sidewinder Quattro gokkast is een uniek kansspel uit de collectie van Stakelogic. De speler kan eigenhandig het aantal speelvelden selecteren, namelijk 1, 2, 3 of 4 speelvelden. Vandaar ook de naam Sidewinder Quattro. Alle speelvelden beschikken over 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen.

 

De minimale inzet op de online fruitautomaat bedraagt slechts €0,10 per spin, terwijl er maximaal €400 per spin kan worden ingezet. De maximale inzet per speelveld bedraagt €100 per spin. Het RTP percentage staat op 96,01% en de variantie is hoog. De spelers maken kans op een maximale uitbetaling van 2.500x de inzet op de Sidewinder Quattro gokkast. Natuurlijk kan de online gokkast ook gespeeld worden op de BetCity app, oftewel op de smartphone of een tablet.

 

Sidewinder Feature

De Sidewinder Feature is de belangrijke bonusfeature op de online gokkast. Nadat een spin geen geldprijs oplevert, kan de bonusfeature de helpende hand bieden. De Sidewinder Feature zorgt ervoor dat de rollen van plaats wisselen en wellicht voor een geldprijs zorgen. Mocht dat zo zijn, dan stijgt de vermenigvuldiger aan de zijkant van het speelveld. En wederom beginnen de rollen te wisselen van positie. Je kan met opeenvolgende winsten zomaar een vermenigvuldiger bereiken van 10x!


RTP Sidewinder Quattro

Het theoretische uitkeringspercentage op de Sidewinder Quattro gokkast bedraagt 96,01%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €96,01 terugkeert in de prijzenpot. Het huisvoordeel bedraagt 3,99%. Het is ook handig om te weten dat de gokkast over een hoge variantie beschikt.

 

Conclusie

De Sidewinder Quattro gokkast is een ouderwets en vermakelijk spel van Stakelogic. Het is een relatief simpele fruitautomaat. Echter kan de speler ervoor kiezen om met maximaal 4 speelvelden tegelijkertijd te spelen. De inzetlimieten zijn extreem ruim en het uitkeringspercentage is hoog. Daarnaast bieden de vermenigvuldigers de kans om hoge geldprijzen te winnen op de Sidewinder Quattro gokkast.

 

Andere spellen van Stakelogic

Stakelogic is één van de bekendste spelproviders van het moment! Het spelbedrijf heeft dan ook veel klassieke en populaire gokkasten in het spelaanbod staan. Enkele andere spellen van Stakelogic zijn: