HOOFDSPONSOR FORTUNA SITTARD
DRIE SEIZOENEN VANAF 2022-2023

 

 

 

 

 
HOOFDSPONSOR FORTUNA SITTARD
DRIE SEIZOENEN VANAF 2022-2023

 

 

 

 

 

 

BETCITY HOOFDSPONSOR FORTUNA SITTARD

 

Melvin Bostelaar, CEO bij BetCity is verheugd over het hoofdsponsorschap: ‘Vanaf het eerste gesprek dat we met Fortuna Sittard hadden, voerden openheid en realisme de boventoon! We voelden ons zeer welkom en kijken uit naar het moment dat wij als hoofdsponsor op het shirt staan en samen dit partnership tot een succes gaan maken!’


“We zijn blij dat we eindelijk met dit heugelijke nieuws naar buiten kunnen treden,” aldus een opgetogen Ivo Pfennings, algemeen directeur van Fortuna Sittard. “Vanaf het moment dat we het traject zijn ingegaan hebben we een ontzettend goed gevoel bij BetCity, iets wat gedurende de eerste maanden van onze samenwerking alleen maar sterker is geworden. Dat BetCity al vóór de ontknoping van de competitie het hoofdsponsorcontract ondertekende, is veelzeggend over hoe zij in dit partnerschap staan en het vertrouwen dat ze in de club hebben.”


BetCity krijgt als hoofdsponsor prominente zichtbaarheid in het Fortuna Sittard Stadion. Echter wordt de samenwerking breder getrokken. “Deze overeenkomst gaat voor alle betrokken partijen van meerwaarde zijn, zowel op als buiten het veld. Het geeft ons de gelegenheid om weer de volgende stap te zetten in de verdere professionalisering van de club en draagt bij aan de structurele groei van onze begroting. Het geeft ons tevens de gelegenheid om faciliteiten te verbeteren.”


De supporters worden ook niet vergeten: “Een belangrijke pijler in ons beleid is om de band met onze achterban verder te versterken,” vervolgt Pfennings. “BetCity en Fortuna Sittard trekken hierin samen op in de vorm van sympathieke activaties voor volwassen supporters. Om de samenwerking af te trappen gaat BetCity samen met Fortuna Sittard en haar supporters de (geel-groene) uitstraling van het stadion aanpakken. Meer informatie hierover volgt op zeer korte termijn…”, geeft Pfennings aan.

OVER BETCITY
 

BetCity is hét online bettingplatform voor sportfans. De kersverse hoofdsponsor is een Nederlandse aanbieder van online sportweddenschappen. Sinds oktober 2021 maakt het bedrijf een enorme groei door, die hand in hand gaat met meer zichtbaarheid. Daar gaat het hoofdsponsorschap van Fortuna Sittard zonder meer een bijdrage aan leveren. Ook de wedstrijden van Fortuna Sittard behoren tot het aanbod van sportweddenschappen. BetCity streeft ernaar om tot het gaatje te gaan in het bijhouden van wat er speelt, zodat men kan inzetten op basis van inzicht in plaats van onderbuikgevoel.

 
HURKMANS GROEP

 

Fortuna Sittard wil van de gelegenheid gebruik maken om Hurkmans Groep te bedanken voor het hoofdsponsorschap de afgelopen twee seizoenen. Samen met hen is een basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de club. De club is ontzettend dankbaar voor het vertrouwen en is blij dat Hurkmans Groep als partner aan de club verbonden blijft.