INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

 • Vandaag

  Gisteren

Registreer
 
BOUW JE EIGEN BET!

NU NOG BETER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOUW JE EIGEN BET!
NU NOG BETER!
 
 
 

Open het Sportsbook

Op de website

Ga naar de wedstrijden

Links in de balk

Bouw je eigen bet

In de Bet Builder!

Open het Sportsbook

Op de website

Ga naar de wedstrijden

Links in de balk

Bouw je eigen bet

In de Bet Builder!

DE NIEUWE BET BUILDER

Vernieuwd, uitgebreid en nóg meer mogelijkheden!

Maak nu gebruik van onze vernieuwde Bet Builder in ons sportsbook:

 

 • Combineer ‘speler schoten (op doel)’ in dezelfde wedstrijd óf in verschillende wedstrijden! Dit geldt voor de Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 én de Eredivisie.
 • Laat jouw weddenschap per direct tot wel 20 (!) selecties bevatten. Ja, echt.. 20! 

 

 

 

 

Hoe maak ik een Bet Builder? 

Volg de stappen hieronder:

 

Bet Builder
Bet Builder
Bet Builder
Bet Builder

 

 

 

 

 

 

WAT IS EEN BET BUILDER WEDDENSCHAP?

 

Een 1x2 weddenschap, Over/Under doelpunten, doelpuntenmakers en markten als Beide Teams Scoren. Maar wist je ook dat je deze weddenschappen kunt combineren? Dit wordt een Bet Builder genoemd. In dit artikel geven wij jullie een duidelijke overzicht van het fenomeen 'Bet Builder'.

 

EEN BET BUILDER WEDDENSCHAP

 
Een weddenschap maken of samenstellen is de letterlijke vertaling van een Bet Builder. Dit is dan ook precies wat deze functie inhoudt. Bij een Bet Builder kun je verschillende weddenschappen combineren van een bepaalde wedstrijd tot één totale quotering. Sterker nog, je kan ook een BetBuilder samenstellen voor verschillende wedstrijden.
 
Dit is natuurlijk ideaal als je verschillende weddenschappen ziet bij een bepaalde wedstrijd. Daarnaast maakt het een duel ook zeer interessant om te bekijken, omdat er meerdere belangen voor je spelen bij het maken van Bet Builders. Het is tegenwoordig mogelijk om zowel pre match als live een Bet Builder af te sluiten. Bij de meeste bookmakers moet je in het menu eerst voor de Bet Builder kiezen, voordat de mogelijkheden in beeld verschijnen.
 

WELKE WEDDENSCHAPPEN KUN JE COMBINEREN?

 

Bij het samenstellen van een Bet Builder of Bet Builders die bookmakers bieden is het mogelijk om verschillende populaire weddenschappen te combineren. Maar welke? En welke wedstrijd selecteer je? Wij hebben voor jullie een duidelijke overzicht klaar staan. Hoeveel weddenschappen kan je bij BetCity combineren? Maar liefst 20! Bij een andere bookmaker is dit gelimiteerd tot vaak maximaal 12 opties.
 
 • Einde speeltijd (1x2 weddenschap)
 • Aantal doelpunten
 • Correcte score
 • Speler schoten op doel
 • Speler schoten
 • Doelpuntenmaker
 • Eerste/Tweede helft
 • Schoten van wedstrijd en team
 • 3-Way Handicap

 

VOORBEELD VAN EEN BET BUILDER

 
Stel Ajax speelt in de eigen Johan Cruijff Arena in de Champions League tegen Club Brugge. Je bent van mening dat de Amsterdammers met minimaal 2 doelpunten verschil gaan winnen voor 1.70 keer je inzet.
 
Je bent echter nog niet tevreden over deze quotering en wil de odd verhogen. Je kiest ervoor dat Brian Brobbey ten minste één doelpunt gaat maken, waardoor de quotering over de 3.00 heen gaat. Tot slot kies je voor over 1.5 schoten op doel van Steven Bergwijn, waardoor de odd ongetwijfeld richting de 6.00 zal gaan.
 

VOORDELEN VAN EEN BET BUILDER

 

 • Personaliseren van een weddenschap: je eigen Bet Builder samen stellen geeft je de mogelijkheid om je eigen bets te kiezen Wil je een doelpunt van Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Devyne Rensch combineren? Dan kan. Je kan het zo gek maken als je zelf wil.
 • Ideaal voor het kijken van een wedstrijd: mocht je naar het stadion gaan of de desbetreffende wedstrijd voor de buis bekijken, dan is het ideaal om met een lage inzet een Bet Builder te zetten. Dit verhoogt namelijk de spanning en betrokkenheid.
 • Verhoogde quoteringen: door meerdere bets op een wedstrijd te zetten, maak je kans op hogere odds. Deze is dan namelijk hoger dan dat je bijvoorbeeld een doelpunt van Brian Brobbey, 2+ schoten op doel van Steven Bergwijn en een ruime overwinning van Ajax los zou zetten. Kortom, een BetBuilder zorgt voor hoge odds.

 

NADELEN VAN EEN BETBUILDER

 
Een Bet Builder brengt ook ongetwijfeld nadelen met zich mee. Hieronder zetten wij ze voor jullie op een rijtje.
 • Hoger risico: de Bet Builder is alleen winnend mits álle weddenschappen in de Bet Builder winnend zijn. Mocht Ajax met 3-0 winnen, Brian Brobbey scoren en Steven Bergwijn één keer op doel schieten, dan is je BetBuilder fout. Ondanks het feit dat 2 van je 3 bets goed waren.
 • Geen cashout: bij het spelen van een Bet Builder is het niet mogelijk om je eigen weddenschap gedurende de wedstrijd uit te cashen.