SPEEL SLIMMER COMBO

COMBINEER 3 BETS MET MOOIE ODDS!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEBRUIK JE KOPPIE & SPEEL MEE!
SPEEL SLIMMER COMBO
 
 

SPEEL SLIMMER COMBO WEEK 45

 

We zijn bij BetCity altijd bezig met kennis en weetjes, zodat jij niet hoeft te vertrouwen op je onderbuikgevoel. Daarom combineren we elke week meerdere Speel Slimmer Bets om tot hele mooie odds te komen. Deze week zitten Tottenham - Leeds United, Juventus - Lazio en PSV - AZ in de Speel Slimmer Combo. Speel jij 'm ook mee?

TOTTENHAM - LEEDS UNITED: MEER DAN 2.5 DOELPUNTEN

 

Er meer dan 2.5 goals in de 3 van de laatste 5 wedstrijden van Tottenham in de Premier League. Precies dezelfde statistiek geldt voor Leeds  United, dus wij voorzien een doelpuntenfestijn. Daarbij zullen beide ploegen, ieder om hun eigen reden, gebrand zijn op een overwinning. Tottenham wil aansluiting houden bij de topclubs terwijl Leeds afstand wil nemen van de onderste ploegen en dus de degradatiezone.

JUVENTUS - LAZIO: LAZIO WINT

 

De Serie A is ontzettend vermakelijk om naar te kijken. Napoli neemt dan wel duidelijk de leiding, maar plekken 2 t/m 6 staan op slechts 3 punten van elkaar. Daarom is de wedstrijd tussen Lazio en Juventus extra beladen. De nummers 2 en 4 willen allebei winnen om zich wellicht nog te mengen in de titelstrijd. Lazio won 4 van de laatste 5 uitwedstrijden in de Serie A en lijkt goede papieren te hebben om te stunten tegen Juventus.

PSV - AZ: BEIDE TEAMS SCOREN

 

Deze Nederlandse topper mag natuurlijk niet ontbreken in onze Speel Slimmer Combo. PSV verdedigt tegen AZ de koppositie maar zal het niet gemakkelijk krijgen. De ploeg uit Alkmaar zit dan wel in een moeilijkere periode, maar is absoluut geen gewillige prooi. Bovendien scoorden in 3 van de laatste 5 wedstrijden van PSV in de Eredivisie beide teams telkens.