ENHANCED ODD VAN 5 KEER JE INZET BIJ AJAX VS. FC UTRECHT


 

Om te vieren dat BetCity.nl live is, pakken wij uit met een mooie Enhanced Odd. In dit artikel lees je de voorbeschouwing op Ajax vs. FC Utrecht en je komt erachter welke Enhanced Odd we voor jou hebben.

 

AJAX VS. FC UTRECHT: ZONDAGMIDDAG 3 OKTOBER OM 14:30
 

De wedstrijden tegen Ajax zijn voor iedereen die FC Utrecht een warm hart toedraagt dé wedstrijden van het jaar. Als FC Utrecht resultaat weet te halen tegen Ajax is voor menig FC Utrecht-supporter het seizoen al geslaagd. Echter wijst alles erop dat Ajax de drie punten in Amsterdam gaat houden. De ploeg van Erik ten Hag is in bloedvorm en beleeft de beste seizoensstart sinds 1997/98. Na de zakelijke overwinning in de Champions League op Beşiktaş gaat Ajax vol zelfvertrouwen richting de wedstrijd van zondag.

 

Enhanced Odd – mocht Ajax ook een overwinning weten te behalen tegen FC Utrecht krijg je maar liefst 5.00 keer je inzet (max. 5 inzet).

 

Speel Slimmer feiten onderlinge wedstrijden:

 

 • Ajax verloor 4 wedstrijden op rij niet van FC Utrecht.
 • FC Utrecht incasseerde 4 wedstrijden op rij minimaal 1 tegendoelpunt tegen Ajax.
 • Ajax en FC Utrecht zagen in 6 van hun laatste 8 onderlinge wedstrijden meer dan 2.5 goals.

 

AJAX IN BLOEDVORM

 

Zoals eerder vernoemd beleeft Ajax de beste seizoensstart sinds 1997/98. Met 19 punten uit 7 wedstrijden en een doelsaldo van +29 is Ajax meer dan uitstekend begonnen aan Eredivisie seizoen 2021/22. Ook in Europa is Ajax vliegend van start gegaan, met de volle buit in de eerste twee wedstrijden lijken de Amsterdammers op volle koers te liggen naar overwintering in het miljoenenbal. Volgens euroclubindex.com is Ajax weer terug in de top 20 clubs van Europa. We kunnen dus wel stellen dat het bijzonder goed gaat in de hoofdstad.

 

Ajax is nog ongeslagen dit seizoen en dat heeft het onder meer te danken aan de vorm van Haller en Berghuis. Haller is met vijf doelpunten in zeven wedstrijden gedeeld topscorer van de Eredivisie. Berghuis is met zes assists in zeven wedstrijden koning-assists in de Eredivisie. Weten Haller en Berghuis ook tegen FC Utrecht weer belangrijk te zijn voor Ajax?

 

Speel Slimmer feiten Ajax:

 

 • Ajax is dit seizoen nog ongeslagen in de Eredivisie.
 • Sébastien Haller is gedeeld topscorer van de Eredivisie met 5 doelpunten.
 • Steven Berghuis is koning-assist met 6 assists.
 • Mazraoui scoorde als verdediger al 4 doelpunten dit seizoen.
 • Ajax zag in 4 van de laatste 5 wedstrijden meer dan 2.5 goals
 • Ajax is in haar laatste 6 wedstrijden de winnaar van de eerste helft.

 

FC UTRECHT OOK STERK BEGONNEN
 

Ook FC Utrecht kent een goede seizoensstart. Het is zelfs voor de domstedelingen de beste seizoensstart sinds 2004/05. Op het gebied van doelsaldo na zeven wedstrijden is het zelfs de beste start ooit. Met 14 punten en een doelsaldo van +12 staat FC Utrecht op een keurige 5e plaats. FC Utrecht (5) heeft na Ajax (1) de minste doelpunten geïncasseerd in de Eredivisie.

 

Griekse spits Anastasios Douvikas en middenvelder Bart Ramselaar zijn met drie doelpunten in de laatste drie wedstrijden de mannen in vorm bij FC Utrecht.

 

Speel Slimmer feiten FC Utrecht:

 

 • FC Utrecht zag in vijf van de laatste zeven wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten.
 • FC Utrecht scoorde tien doelpunten in haar laatste drie wedstrijden.
 • Douvikas en Ramselaar scoorde beiden drie doelpunten in hun laatste 3 wedstrijden.