WEDTIPS GIBRALTAR – GRENADA | 23-03-2022 | 18.00 UUR

 

Gibraltar en Grenada nemen het woensdagavond in een vriendschappelijk duel tegen elkaar op in het Victoria Stadium. Grenada wordt door de bookmaker gezien als favoriet. Een zege van de thuisploeg staat op een odd van 3.55, terwijl een overwinning van Grenada een quotering van 2.05 heeft. Een gelijkspel levert je 3.25 keer je inzet op!

 

SPEEL SLIMMER FEITEN

 

✦ Gibraltar staat op plek 203 op de wereldranglijst van de FIFA, Grenada op plek 169

✦ Gibraltar heeft de laatste 10 interlands allemaal verloren (doelsaldo: 4-43)

✦ Grenada heeft de laatste 5 interlands verloren (doelsaldo: 2-14)

 

 

GIBRALTAR DE UNDERDOG

 

De laatste keren dat Gibraltar punten pakte, was in de Nations League in het najaar van 2020. Het Zuid-Europese land werd ongeslagen eerste in een groep met lichtgewichten Liechtenstein en San Marino (W2, G2). In 4 duels werd 3 keer gescoord en incasseerde men 1 tegentreffer. Tegen landen van hoger niveau, zoals in de WK-kwalificatiereeks, heeft de formatie van bondscoach Julio Cesar Ribas niets in te brengen. Tegen zowel Nederland, Turkije, Noorwegen, Montenegro als Letland werd 2 keer verloren (doelsaldo: 4-43). Doelpuntenmakers waren Reece Styche (2x), Tjay De Barr en Liam Walker. Verwacht jij een duel met meer dan 4.5 goals? Door een Odds Boost krijgen nieuwe spelers dan 10 keer de inzet terug!

 

 

GRENADA VERLIEST OOK VEEL

 

Ook Grenada, de nummer 169 van de wereld, heeft moeite met winnen. Het Zuid-Amerikaanse land verliest logischerwijs van betere teams als Qatar, Honduras (beiden 4-0) en Panama (3-1), maar ook tegen ploegen die lager worden ingeschat blijven de resultaten tegenvallen. Zo werd er tijdens de WK-kwalificatie ook verloren van El Salvador (2-0), Antigua & Barbuda (1-0) en Montserrat (2-1). Bij Grenada lijkt Saydrell Lewis het grootste gevaar. De aanvaller van CD Real Juventud heeft in 23 interlands 6 doelpunten gemaakt. Als je verwacht dat beide teams scoren en dat Grenada wint, krijg je 5.10 keer je inleg!

 

 

MOGELIJKE OPSTELLINGEN

 

Mogelijke opstelling Gibraltar (1-5-3-2): Robba; Jack Sergeant, Annesly, Wiseman, Mouelhi, Britto; Torilla, Walker, Valarino; De Barr, Styche

 

Mogelijke opstelling Grenada (1-4-2-3-1): Reice Charles-Cook; Paul, James, Pierre, Sterling; Norburn, McQueen; John-Brown, Belmar, Regan Charles-Cook; Lewis

 

WEDTIPS GIBRALTAR – GRENADA

 

✦ Gibraltar scoort minder dan 0.5 goals: 2.55

✦ Grenada staat voor bij rust: 2.75

✦ Grenada wint & BTTS ‘nee’: 3.35

 

Grenada is favoriet, omdat aardig wat spelers op een hoog niveau actief zijn in het Verenigd Koninkrijk. Met spelers van onder meer Peterborough, Shrewsbury en Ross County is het Zuid-Amerikaanse land kwalitatief iets sterker dan Gibraltar.

 

 

Wil je wedden op voetbal? Dat doe je bij BetCity!