WEDTIPS JAMAICA – HONDURAS | 31-03-2022 | 03.05 UUR

Wedtips en voorbeschouwing Jamaica - Honduras
Wedtips en voorbeschouwing Jamaica - Honduras

 

Jamaica ontvangt in de nacht van woensdag op donderdag Nederlandse tijd Honduras in de Independence Park in Kingston. Bij deze WK-kwalificatieduel is de thuisploeg favoriet. Een zege van Jamaica staat op een odd van 1.93, terwijl een overwinning van Honduras 4 keer je inleg betekent. Een gelijkspel heeft een quotering van 3.10!

 

SPEEL SLIMMER FEITEN

 

  • Jamaica is de nummer 62 van de FIFA-wereldranglijst, Honduras de nummer 78
  • Jamaica heeft in 13 duels slechts 1 keer gewonnen in de laatste WK-kwalificatieronde, namelijk tegen Honduras in oktober 2021 (2-0)
  • Honduras heeft in de laatste WK-kwalificatieronde niet gewonnen (G4, V9) en heeft in 13 duels slechts 6 keer gescoord (doelsaldo: 6-24)

 

 

JAMAICA STELT TELEUR

 

Jamaica heeft in de finaleronde van de WK-kwalificatie van Noord- en Midden-Amerika weinig klaargespeeld. Teams als Canada, Mexico en de VS bleken een maatje te groot voor de ploeg van bondscoach Paul Hall. In 13 duels won Jamaica alleen met 2-0 van Honduras (doelsaldo: 10-21). Het land boekte bijvoorbeeld ook slechte resultaten tegen El Salvador (1-1), Panama (3-0 verlies) en Costa Rica (1-0 verlies). Afgelopen zondag werd nog met maar liefst 4-0 verloren van Canada. Toch is Jamaica favoriet tegen Honduras, mede vanwege de eerdere ontmoeting in de poule. Gaat Jamaica opnieuw winnen tegen Honduras en de nul houden? Op deze bet staat een quotering van 2.88!

 

 

HONDURAS PRESTEERT NOG SLECHTER

 

Alleen Honduras heeft het in de afgelopen periode slechter gedaan dan Jamaica in de poule. Het land uit Midden-Amerika won geen enkele wedstrijd in de laatste kwalificatieronde (G4, V9). Met slechts 6 goals in 13 wedstrijden schort het vooral aan scoringsdrift bij het team van bondscoach Hernan Dario Gomez. De ploeg hield maandag wel lang stand tegen het sterke Mexico (1-0), maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen. Ook tegen Jamaica heeft Honduras geen goed verleden. De laatste 3 onderlinge duels werden allemaal een prooi voor Jamaica. Verwacht jij dat Honduras weer met 2-0 gaat verliezen? Dat betekent 8 keer je inleg terug!

 

 

MOGELIJKE OPSTELLINGEN

 

Mogelijke opstelling Jamaica (1-3-4-3): Blake; Leigh, Lowe, King; Ximines, Walker, Rose, Brown; Bailey, Green, Gray

 

Mogelijke opstelling Honduras (1-4-5-1): Menjivar; Santos, Quaye, Maldonado, Decas; I. Lopez, Mejia, Arriage, Acosta, K. Lopez; Tejeda

 

WEDTIPS JAMAICA - HONDURAS

 

  • Jamaica wint & duel met minder dan 3.5 goals: 2.38
  • Jamaica wint en houdt de nul: 2.88
  • Jamaica wint beide helften: 6.50

 

Jamaica is favoriet, mede omdat de ploeg over iets meer individuele kwaliteiten beschikt dan de tegenstander. Ook het resultaat bij de eerdere confrontatie in Honduras spreekt in het voordeel van Jamaica. Als je verwacht dat de thuisploeg exact met 2 goals verschil gaat winnen, krijg je bij BetCity 5.75 keer je inzet terug!

 

 

Wil je wedden op voetbal? Dat doe je bij BetCity!