WEDTIPS PORTUGAL – NOORD-MACEDONIË | 29-03-2022 | 20.45 UUR

Wedtips en voorbeschouwing Portugal - Noord-Macedonië
Wedtips en voorbeschouwing Portugal - Noord-Macedonië

 

Portugal en Noord-Macedonië strijden dinsdagavond om een ticket voor het WK. De thuisploeg is de duidelijke favoriet bij de bookmaker, gezien de odd van 1.19. Een gelijkspel na 90 minuten spelen betekent 7 keer je inzet terug, terwijl een nieuwe stunt van Noord-Macedonië liefst 16 keer je inleg betekent!

 

SPEEL SLIMMER FEITEN

 

  • Portugal heeft in de laatste 8 duels 1 keer verloren (W6, G1, V1), tegen Servië (2-1) in november in de WK-kwalificatiereeks
  • Noord-Macedonië heeft in de laatste 3 uitduels geen doelpunt geïncasseerd (W3, doelsaldo: 10-0) en heeft de laatste 3 wedstrijden gewonnen (doelsaldo: 9-1)
  • Cristiano Ronaldo is topscorer van Portugal tijdens de WK-kwalificatiereeks met 6 goals uit 8 duels, Aleksandar Trajkovski is de topscorer van Noord-Macedonië met 5 goals uit 10 duels

 

 

PORTUGAL BIJNA NAAR WK

 

Portugal greep tijdens de reguliere WK-kwalificatiereeks net naast rechtstreekse plaatsing door een thuisnederlaag tegen Servië (2-1). Het team van bondscoach Fernando Santos herpakte zich donderdag door met 3-1 te winnen van Turkije. Cristiano Ronaldo is de sterspeler van Portugal, maar scoorde niet tegen de Turken. De all-time topscorer in het interlandvoetbal (115 goals) leidt zijn land vaak naar zeges en ook nu zullen veel ogen gericht zijn op de aanvaller van Manchester United. Bij de laatste clash tussen Portugal en Noord-Macedonië in 2012 kon Ronaldo echter niet scoren (0-0). Verwacht jij opnieuw geen goals na 90 minuten spelen? Dat betekent maar liefst 15 keer je inzet terug!

 

 

NOORD-MACEDONIË IS STUNTPLOEG

 

Noord-Macedonië houdt de gemoederen bezig in de voetbalwereld. Nadat het land in maart 2021 met 2-1 won bij Duitsland, wist het team afgelopen donderdag opnieuw te stunten. De ploeg van bondscoach Blagoja Milevski dompelde Italië in rouw door met 1-0 te winnen. Aleksandar Trajkovski werd de matchwinner met een poeier van 20 meter afstand in blessuretijd. De aanvaller van Noord-Macedonië scoorde tijdens de WK-kwalificatiereeks al 4 keer. Een nieuwe goal van Trajkovski voor de huidige nummer 67 van de FIFA-ranking betekent een quotering van 6.75!

 

 

BLESSURES, SCHORSINGEN EN MOGELIJKE OPSTELLINGEN

 

Bij Portugal is verdediger Pepe (corona) weer inzetbaar. Verdedigers Rúben Dias, Joao Cancelo en Nelson Semedo, middenvelder Renato Sanches en aanvaller Rúben Neves kampten de laatste tijd met blessures. Bij Noord-Macedonië zijn geen noemenswaardige blessures of schorsingen.

 

Mogelijke opstelling Portugal (1-4-1-3-2): Costa; Dalot, Fonté, Pereira, Guerreiro; Moutinho; Otavio, Fernandes, Silva; Ronaldo, Jota

 

Mogelijke opstelling Noord-Macedonië (1-4-1-4-1): Dimitrievski; Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski; Ademi; Churlinov, Nikolov, Bardhi, Trajkovski; Ristovski

 

WEDTIPS PORTUGAL – NOORD-MACEDONIË

 

  • Portugal wint en houdt de nul: 1.58
  • Portugal wint & Ronaldo scoort: 1.70
  • Portugal wint & duel met minder dan 3.5 goals: 1.82

 

Portugal is de grote favoriet. Noord-Macedonië heeft gestunt tegen Duitsland en Italië en blijkt een stugge ploeg voor grote landen. Toch lijkt een nieuwe verrassing van Noord-Macedonië volgens de bookmaker niet realistisch. Als je denkt dat Portugal wint en dat beide teams scoren, krijg je bij BetCity 3.80 keer je inleg terug!

 

 

Wil je wedden op voetbal? Dat doe je bij BetCity!