WEDTIPS ADO DEN HAAG – FC VOLENDAM | 18-03-2022 | 20.00 UUR

Wedtips en voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Volendam
Wedtips en voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Volendam

 

FC Volendam gaat vrijdagavond op bezoek bij ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion. De bookmaker ziet geen duidelijke favoriet. Een zege voor ADO heeft een odd van 2.65, terwijl een overwinning van Volendam staat op een quotering van 2.35. Een gelijkspel betekent 3.70 keer je inzet terug!

 

SPEEL SLIMMER FEITEN

 

✦ ADO Den Haag is naast Excelsior en FC Emmen de enige club die dit seizoen heeft gewonnen van FC Volendam (3-1 in augustus)

✦ FC Volendam is na Excelsior (69) en Jong Ajax (66) de productiefste club van de Keuken Kampioen Divisie (65 goals in 30 duels), ADO volgt op een gedeelde vierde plek (60 goals in 28 duels)

✦ Robert Mühren heeft in 30 competitieduels 23 goals gescoord en is na Thijs Dallinga (30, Excelsior) topscorer van de Keuken Kampioen Divisie, Jacco Verheydt (21, ADO) volgt op de voet

 

 

ADO IN EEN DIP

 

ADO Den Haag was voorafgaand aan het seizoen getipt als promotiekandidaat, maar na 6 punten aftrek en met de huidige zevende plek op de ranglijst lijkt directe promotie een utopie. Bovendien verkeert de club de laatste tijd in een mindere vorm. Naast een gelijkspel tegen FC Eindhoven (1-1) en verliesbeurten tegen MVV (3-2) en Jong Ajax (6-3) staat ADO ook op achterstand in het gestaakte duel met Jong PSV (1-0). Net als bij Volendam zijn de wedstrijden van ADO vaak doelpuntrijk. In 28 duels van ADO dit seizoen vielen er al 101 doelpunten. Verwacht jij vrijdagavond een wedstrijd met meer dan 3.5 goals? Deze bet staat op een quotering van 2.38!

 

 

VOLENDAM GEEFT HET WEG

 

Enkele weken geleden lonkte de landstitel voor FC Volendam, maar inmiddels zijn de kaarten anders geschud. De ploeg van trainer Wim Jonk was een halfjaar niet te verslaan, maar na een 0-0 tegen VVV-Venlo volgden fikse nederlagen tegen Excelsior (5-2) en FC Emmen (4-1). Door het verlies tegen FC Emmen is Volendam gezakt naar de tweede plek op de ranglijst. De enige andere nederlaag dit seizoen in de competitie was nota bene tegen ADO Den Haag in augustus (3-1). Volendam scoort met 65 goals veel, maar heeft inmiddels ook al 40 doelpunten geïncasseerd. Verwacht jij opnieuw dat Volendam verliest, maar dat beide teams wel gaan scoren? Dat betekent 4.25 keer je inleg terug!

 

 

BLESSURES, SCHORSINGEN EN MOGELIJKE OPSTELLINGEN

 

Bij ADO zijn aardig wat geblesseerden. Doelmannen Luuk Koopmans en Youri Schoonderwaldt, verdediger Daryl Janmaat, middenvelder Gregor Breinburg en aanvaller Eljero Elia kampen allen met blessures. Bij Volendam zijn verdedigers Derry John-Murkin en Brian Plat en aanvaller Leon Maloney nog altijd geblesseerd. Er zijn geen schorsingen bij ADO en Volendam.

 

Mogelijke opstelling ADO Den Haag (1-3-4-3): Damen; Amofa, Asante, Matthys; Catic, Reemst, Bourard, Kemper; Steijn, Verheydt, Kishna

 

Mogelijke opstelling FC Volendam (1-4-3-3): Stankovic; W. Ould-Chikh, Mirani, Flint, James; Oristanio, Deul, Antonucci; Van Mieghem, Mühren, B. Ould-Chikh

 

WEDTIPS ADO DEN HAAG – FC VOLENDAM

 

✦ BTTS ‘ja’: 1.45

✦ Dubbele kans 1X: 1.54

✦ Duel met meer dan 3.5 goals: 2.38

 

Zowel ADO als Volendam presteert slecht de laatste weken. Een houvast voor de thuisclub is de eerdere zege dit seizoen op Het Andere Oranje. ADO won in augustus op bezoek bij Volendam met 3-1. Verwacht jij vrijdagavond dezelfde uitslag? Dat betekent bij BetCity 17 keer je inzet terug!