WEDTIPS FC EMMEN - FC VOLENDAM 18/02/22 20:00 UUR


wedtips Emmen Volendam

 

FC Emmen tegen FC Volendam in de Keuken Kampioen Divisie: bij de kraker in de Eerste Divisie tussen de nummers 2 en 1 is FC Emmen volgens de bookmaker de favoriet. Op een zege van de thuisploeg staat een odd van 2.02. Een overwinning van de koploper van de Keuken Kampioen Divisie betekent een quotering van 3.40. Een gelijkspel levert bij BetCity 3.50 keer je inzet op!

 

SPEEL SLIMMER FEITEN

FC Emmen heeft dit seizoen de minste gepasseerde defensie in de Keuken Kampioen Divisie met slechts 16 tegengoals in 25 duels

FC Volendam heeft dit seizoen nog maar 1 nederlaag geleden in de Keuken Kampioen Divisie, op 13 augustus thuis tegen ADO Den Haag (3-1)

Spits Robert Mühren heeft dit seizoen al 20 goals en 9 assists geproduceerd en is na Thijs Dallinga (Excelsior, 27 goals en 4 assists) de meest waardevolle speler in de Keuken Kampioen Divisie

 

 

FC EMMEN AAST OP PROMOTIE

 

FC Emmen is aan een opmars bezig in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van coach Dick Lukkien is al 7 competitieduels ongeslagen, waardoor de club de naaste belager van koploper FC Volendam is geworden. De eerste 2 clubs in de competitie promoveren rechtstreeks naar de Eredivisie. De club uit Drenthe boekte in de jacht op promotie belangrijke overwinningen tegen NAC Breda (2-0), Excelsior (1-0) en TOP Oss (3-1), maar maakte vorige week een slippertje door 0-0 gelijk te spelen tegen laagvlieger Almere City. Opvallend is dat FC Emmen erg weinig tegengoals incasseert. Met slechts 16 tegentreffers in 25 duels staat de verdediging als een huis. Verwacht jij dat FC Emmen tegen FC Volendam wint en de nul houdt? Dat betekent bij BetCity 4 keer je inzet terug!

 

 

FC VOLENDAM WIL FC EMMEN AFHOUDEN

 

FC Volendam heeft momenteel een voorsprong van 7 punten op FC Emmen, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Het Andere Oranje lijkt dit seizoen met gemak promotie naar de Eredivisie te gaan afdwingen. Het team van trainer Wim Jonk heeft een halfjaar geleden voor het laatst verloren in de competitie en scoort mede dankzij clubtopscorer Robert Mühren (20 goals) aan de lopende band. FC Volendam staat inmiddels op 58 doelpunten in 26 duels en is daarmee de meest productieve ploeg van de Keuken Kampioen Divisie. Gaat Mühren een keer scoren en winnen met FC Volendam? Dat heeft een quotering van 4.70!

 

 

BLESSURES, SCHORSINGEN EN MOGELIJKE OPSTELLINGEN

 

Bij FC Emmen zijn enkele blessures. Buitenspeler Lentini Caciano en verdediger Peet Bijen zijn niet van de partij. Back Lorenzo Burnet en middenvelder Teun Bijleveld keren juist terug van blessures. Aanvaller Reda Kharchouch ontbrak vorige week tegen Almere City vanwege corona. Er zijn geen schorsingen bij FC Emmen. Bij FC Volendam zijn een paar blessures. Aanvaller Leon Maloney is langdurig geblesseerd, verdedigers Derry John-Murkin en Brian Plat hebben ook kwetsuren. Aanvallende middenvelder Francesco Antonucci was er bij het vorige duel met Jong AZ niet bij vanwege corona. Er zijn geen schorsingen bij FC Volendam.

 

Mogelijke opstelling FC Emmen (1-4-2-3-1): Brouwer; Veendorp, Araujo, Veldmate, Hardeveld; El Azzouzi, Vlak; Romeny, Van Ooijen, Assehnoun; Lieder

Mogelijke opstelling FC Volendam (1-4-3-3): Stankovic; Douiri, Mirani, Benamer, James; Oristanio, Deul, W. Ould-Chikh; B. Ould-Chikh, Mühren, Van Mieghem 

 

WEDTIPS FC EMMEN - FC VOLENDAM

 

Gelijkspel & duel met meer dan 1.5 goals: 4.30

Mühren scoort & Lieder scoort: 4.75

Gelijkspel & Mühren scoort: 7.50

FC Emmen heeft de minst gepasseerde defensie van de Eerste Divisie, terwijl FC Volendam juist de meeste doelpunten van de competitie maakt. Het is dus lastig te voorspellen hoe de wedstrijd gaat verlopen. De eerdere confrontatie tussen beide clubs dit seizoen in november eindigde in een vermakelijke 2-2. Inzetten op een nieuwe 2-2 levert je bij BetCity 11.50 keer je inleg op!