FC Volendam Jong AZ wedtips

 

FC Volendam tegen Jong AZ: FC Volendam is de grote favoriet. De koploper van de Keuken Kampioen Divisie is haast onverslaanbaar, terwijl Jong AZ spartelt in het rechterrijtje. FC Volendam heeft een quotering van 1.38, Jong AZ odds van 7.00.

 

Robert Mühren is niet te stoppen en staat al op 20 goals voor FC Volendam. Een goal van de spits levert 1.38 op. Niet veel, maar daarom is zijn compagnon Martijn Kaars misschien een interessantere weddenschap: odds van 4.90 voor de eerste goal van de spits die dit seizoen goed was voor 3 doelpunten.

 

Vrijdagavond 20:00 uur, voetbal aan de Dijk, met supporters!

 

SPEEL SLIMMER FEITEN EN STATISTIEKEN

 

✦  Jong AZ kreeg iedere wedstrijd tegen FC Volendam minimaal een goal tegen.

✦  Jong AZ wist in 25 wedstrijden slechts 3 keer de 0 te houden.

✦  Robert Mühren (FC Volendam) is betrokken bij 29 goals (20G, 9A).

✦  FC Volendam verloor nog nooit van Jong AZ.

 

 

FC VOLENDAM OP WEG NAAR PROMOTIE

 

FC Volendam, de nieuwe partner van BetCity, is aan een ijzersterk seizoen bezig. De ploeg van coach Wim Jonk heeft namelijk 16 van de 25 competitieduels in winst omgezet. Alleen tegen ADO Den Haag, in augustus, werd verloren (3-1).

 

De club leidt de competitie momenteel met vijf punten voorsprong op nummer twee FC Emmen, dat wel een duel minder heeft gespeeld. De voorsprong op nummer drie Jong Ajax bedraagt zelfs zeven punten. De eerste twee clubs in de Eerste Divisie promoveren direct naar de Eredivisie, waardoor FC Volendam een van de grootste kandidaten is voor een terugkeer naar het hoogste niveau.

 

Na de winterstop behaalt FC Volendam goede resultaten, ondanks de soms zware tegenstand. Telstar (2-1), MVV (1-0) en Jong FC Utrecht (2-0) werden verslagen, terwijl gelijk werd gespeeld tegen NAC Breda (0-0). Maandagavond pakte Het Andere Oranje nog een punt op bezoek bij Roda JC Kerkrade (1-1). Trainer Jonk zag dat zijn ploeg moeilijk tot kansen kwam, maar ook dat er een goede organisatie stond. “Ik vond een 1-1 wel te billijken. We zijn gewoon heel moeilijk te verslaan.” Ga jij voor een 3-0 zege van FC Volendam op Jong AZ? Dat staat genoteerd tegen 10.00 keer je inzet!

 

JONG AZ BLIJFT SUKKELEN

 

Jong AZ blijft matig presteren dit seizoen. De Alkmaarders bevinden zich al enige tijd in het midden van het rechterrijtje en er lijkt weinig verandering in de situatie te komen. Ook na de winterstop weet Jong AZ niet te imponeren, met nederlagen tegen FC Dordrecht (2-0), FC Oss (1-0) en de Amsterdammers van Jong Ajax (2-1) en een zege op VVV-Venlo (2-0).

 

De club staat nu vijftiende in de Keuken Kampioen Divisie, met slechts zes punten meer dan hekkensluiter Almere City. Een stunt van Jong AZ tegen de koploper zou dan ook veel opleveren bij BetCity. Bij een zege van de bezoekers krijg je maar liefst 7.00 keer je inzet terug!

 

BLESSURES EN SCHORSINGEN FC VOLENDAM EN JONG AZ

 

Bij FC Volendam zijn weinig blessures te noteren. Aanvaller Leon Maloney is langdurig geblesseerd en komt voorlopig niet in actie. Het is onduidelijk of verdedigers Derry John-Murkin en Brian Plat minuten gaan maken. Beide spelers kampten met blessures, maar zijn op de weg terug. Bij Jong AZ valt het aantal blessures mee. Alleen aanvaller Jelle Duin, die al lang buitenspel staat, is afwezig. Bij zowel FC Volendam als Jong AZ zijn er geen schorsingen.

 

WEDTIPS FC VOLENDAM – JONG AZ

 

✦ FC Volendam wint met een handicap van 1: 1.97

✦ FC Volendam wint & BTSS ‘ja’: 2.55

✦ FC Volendam wint & Mühren scoort een doelpunt & BTTS ‘ja’: 3.05

 

BetCity verwacht dat FC Volendam het klusje gaat klaren tegen Jong AZ. In tien onderlinge duels heeft Jong AZ nog nooit weten te winnen. FC Volendam won zes maal, vier duels eindigden in een gelijkspel. FC Volendam heeft in al deze wedstrijden een doelpunt gemaakt, dus het is hoogstwaarschijnlijk dat de club ook nu weer gaat scoren. Jong AZ daarentegen scoort moeilijk dit seizoen en wist slechts 22 keer het net te vinden. Gok jij dat AZ niet scoort vandaag? De odds daarvoor zijn maar liefst 2.25!

 

Onze voorspelling? Een afgetekende 3-0 overwinning voor de Volendammers. De beste odds vind je bij BetCity!

 

ARCHIEF