WEDTIPS FC VOLENDAM – HELMOND SPORT | 25-02-22 | 20:00 UUR


Desktop header Andy

 

FC Volendam tegen Helmond Sport in de Keuken Kampioen Divisie: bij de bookmaker is FC Volendam de duidelijke favoriet. Op een zege van de thuisploeg staat een odd van 1.26, een gelijkspel heeft een quotering van 5.80 en een stunt van Helmond Sport levert 9 keer je inleg op!

 

SPEEL SLIMMER FEITEN

 

Hekkensluiter Helmond Sport is na Jong AZ (23 goals) de club met de minste doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie (24 goals)

FC Volendam is ongeslagen in de laatste 10 onderlinge ontmoetingen (W6, G4)

Spits Robert Mühren heeft dit seizoen al 20 goals en 9 assists geproduceerd en is na Thijs Dallinga (Excelsior, 27 goals en 4 assists) de meest waardevolle speler in de Keuken Kampioen Divisie 

FC VOLENDAM DENDERT DOOR

 

FC Volendam stevent dit seizoen af op promotie naar de Eredivisie. De ploeg van trainer Wim Jonk bezet de eerste plek in de Keuken Kampioen Divisie en heeft een halfjaar geleden voor het laatst verloren in de competitie (3-1 tegen ADO Den Haag). Aanvaller Robert Mühren scoort vaak en staat al op 20 doelpunten. FC Volendam staat inmiddels op 58 goals in 26 duels en is zodoende de productiefste ploeg van de competitie. Gaat Mühren scoren tegen Helmond Sport en winnen met FC Volendam? Dat heeft een quotering van 1.53!

 


DRAMA BIJ HELMOND SPORT 

 

Helmond Sport kent een dramatisch seizoen. De club staat laatste in de Keuken Kampioen Divisie en heeft nog maar 5 keer gewonnen en 24 doelpunten gemaakt. Tot overmaat van ramp kreeg de club 3 punten in mindering omdat het in januari weigerde te spelen tegen FC Emmen vanwege coronagevallen in de selectie. Sinds enkele dagen neemt coach Sven Swinnen de honneurs waar bij de hekkensluiter, die al 6 duels wacht op een overwinning (G2, V4). Jellert van Landschoot is dit jaar de gevaarlijkste man bij Helmond Sport. De aanvallende middenvelder heeft al 9 keer het net gevonden in 25 duels. Als Van Landschoot tegen FC Volendam opnieuw weet te scoren, krijg je 4.30 keer je inzet terug! 

BLESSURES, SCHORSINGEN EN MOGELIJKE OPSTELLINGEN

 

Bij FC Volendam zijn een paar blessures. Aanvaller Leon Maloney is langdurig geblesseerd, verdedigers Derry John-Murkin en Brian Plat en aanvallende middenvelder Francesco Antonucci waren de laatste tijd ook niet fit genoeg om te spelen. Er zijn geen schorsingen bij FC Volendam. Bij Helmond Sport zijn ook aardig wat blessures. Verdedigers Ilias Breugelmans en Boyd Reith en aanvallers Keyennu Lont, Jules Houttequiet en Jessy Hendrikx kwamen de afgelopen tijd niet in actie vanwege diverse blessures. Er zijn geen schorsingen bij Helmond Sport.

 

Mogelijke opstelling FC Volendam (1-4-5-1): Stankovic; Douiri, Benamar, Mirani, James; B. Ould-Chikh, Oristanio, W. Ould-Chikh, Deul, Van Mieghem; Mühren

 

Mogelijke opstelling Helmond Sport (1-4-2-3-1): Havekotte; Vereijken, Fosu-Mensah, Van der Meer, Van der Sluys; Lion, Defise; Van Keilegom, Van Landschoot, Bastiaans; Goselink

 

WEDTIPS FC VOLENDAM – HELMOND SPORT

 

FC Volendam wint & Mühren scoort: 1.53

FC Volendam wint en houdt de nul: 2.35

FC Volendam wint & duel met meer dan 4.5 goals: 3.60


Bij de laatste thuiswedstrijd van FC Volendam tegen Helmond Sport vorig seizoen wist Het Andere Oranje maar liefst 5 keer te scoren (5-1). Opnieuw een dikke overwinning voor FC Volendam is niet uitgesloten gezien de krachtsverhoudingen. Als FC Volendam vrijdagavond weer met een winstmarge van 4 goals wint, krijg je bij BetCity 8.50 keer je inzet terug!