WEDTIPS VVV-VENLO – FC VOLENDAM | 04-03-22 | 20.00 UUR


WEDTIPS EN VOORBESCHOUWING VVV-VENLO - FC VOLENDAM

 

In de Keuken Kampioen Divisie gaat koploper FC Volendam in De Koel op bezoek bij VVV-Venlo. Bij de bookmaker is FC Volendam favoriet. Een zege van de koploper staat op een odd van 1.97. Op een gelijkspel kun je 3.40 keer je inzet terugkrijgen. Verwacht jij een stunt van de Limburgers? Dat heeft een quotering van 3.65!

 

SPEEL SLIMMER FEITEN

 

✦ Nick Venema en Rayan El Azrak maakten in de laatste 4 duels gezamenlijk 7 doelpunten

✦ FC Volendam heeft dit seizoen nog maar 1 nederlaag geleden in de Keuken Kampioen Divisie, op 13 augustus thuis tegen ADO Den Haag (3-1)

✦ Spits Robert Mühren heeft dit seizoen in 27 duels 22 goals en 10 assists geproduceerd in de Keuken Kampioen Divisie

 

 

VVV KRABBELT OP

 

VVV-Venlo presteert zeer teleurstellend dit seizoen. De degradant heeft 13 van de 27 competitieduels verloren en staat op de tiende plek op de ranglijst. De formatie van coach Jos Luhukay kan hoop putten uit de laatste 4 wedstrijden. VVV speelde gelijk tegen Roda JC (1-1) en won van FC Dordrecht (4-2), MVV (5-0) en Almere City (1-0). Spelers om op te letten zijn Nick Venema en Rayan El Azrak. De aanvallers scoorden in de afgelopen 4 duels respectievelijk 3 en 4 keer voor VVV. Als jij verwacht dat Venema ook tegen FC Volendam een doelpunt gaat maken, krijg je bij BetCity 2.45 keer je inzet terug!

 


FC VOLENDAM OP KOERS

 

FC Volendam is haast niet te kloppen dit seizoen. Het team van coach Wim Jonk staat eerste in de Keuken Kampioen Divisie en er lijkt geen club in staat Het Andere Oranje te laten wankelen. FC Volendam verloor een halfjaar geleden voor het laatst in de competitie (3-1 tegen ADO Den Haag). Met 62 doelpunten in 27 wedstrijden is het de meest productieve club van de Eerste Divisie. De gevaarlijkste speler is en blijft Robert Mühren, die op 22 goals staat. Vorige week scoorde de spits nog 2 goals tegen Helmond Sport (4-1). Gaat Mühren ook het net vinden tegen VVV? Een treffer van de routinier staat op een odd van 1.63!

 

 

BLESSURES, SCHORSINGEN EN MOGELIJKE OPSTELLINGEN

 

Bij VVV-Venlo zijn enkele blessures. Vooral het middenveld is getroffen. Tristan Dekker, Mitchell van Rooijen en Levi Smans kampen met blessures. Er is niemand geschorst bij VVV-Venlo. Bij FC Volendam zijn een paar blessures. Aanvaller Leon Maloney is langdurig geblesseerd, verdedigers Derry John-Murkin en Brian Plat waren de laatste tijd ook niet fit. Er zijn geen schorsingen bij FC Volendam.

 

Mogelijke opstelling VVV-Venlo (1-4-2-3-1): Van Crooy; Pachonik, Koglin, Dirks, Janssen; De Boer, Sedlacek; Schroyen, El Azrak, Johansson; Venema

 

Mogelijke opstelling FC Volendam (1-4-3-3): Stankovic; Douiri, Mirani, Benamer, James; Oristanio, Deul, W. Ould-Chikh; Van Mieghem, Mühren, B. Ould-Chikh

 

WEDTIPS VVV-VENLO – FC VOLENDAM

 

✦ FC Volendam wint & Mühren scoort: 2.55

✦ FC Volendam wint & duel met meer dan 2.5 goals: 2.70

✦ FC Volendam wint & BTTS ‘ja’: 3.30

 

FC Volendam is de favoriet bij de bookmakers en gezien de prestaties dit seizoen is dat erg logisch. De club wist eerder deze voetbaljaargang met 2-1 te winnen van VVV-Venlo door treffers van Mühren en Boy Deul. Als je opnieuw inzet op een 2-1 zege van FC Volendam, krijg je maar liefst 8 keer je inzet terug!