LA LIGA VOORBESCHOUWINGEN

 

WEDTIPS BARCELONA - ATLÉTICO | 06-02-2022 | 16.30 UUR

Het affiche van deze speelronde is de wedstrijd tussen de nummer 5 van La Liga Barcelona en de nummer 4 Atlético Madrid. Als Barcelona naar de statistieken uit het verleden kijkt, hoeft de ploeg van Xavi niet bang te zijn als Atlético op bezoek komt.

 

Lees meer

 

 

 

 

WEDTIPS REAL BETIS - VILLARREAL | 06-02-2022 | 18.30 UUR

Real Betis doet het dit seizoen goed met een 3e plek in LaLiga, maar tegen Villarreal gaat het normaal gesproken minder voortvarend voor de club uit Sevilla. Real Betis heeft namelijk 7 van de laatste 11 competitiewedstrijden tegen Villarreal verloren.

 

Lees meer

 

 

 

 

WEDTIPS REAL MADRID - GRANADA | 06-02-2022 | 21.00 UUR

Koploper Real Madrid zal zelfverzekerd aan het duel met Granada beginnen, want de Spaanse grootmacht heeft de laatste 13 onderlinge wedstrijden in La Liga allemaal in winst omgezet. Met name Karim Benzema is vaak op schot tegen Granada.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

LA LIGA VOORBESCHOUWINGEN

 

Het affiche van deze speelronde is de wedstrijd tussen de nummer 5 van La Liga Barcelona en de nummer 4 Atlético Madrid.

 

Lees meer

 

Real Betis doet het dit seizoen goed met een 3e plek in LaLiga, maar tegen Villarreal gaat het normaal gesproken minder voortvarend voor de club uit Sevilla.


 

Lees meer

 

Koploper Real Madrid zal zelfverzekerd aan het duel met Granada beginnen, want de Spaanse grootmacht heeft de laatste 13 onderlinge wedstrijden in La Liga allemaal in winst omgezet.


 

Lees meer