ODD BOOST BIJ LIVERPOOL VS. MANCHESTER CITY


Kennis is Koning

 

ODD BOOST BIJ LIVERPOOL VS. MANCHESTER CITY
 

Om te vieren dat BetCity.nl live is hebben wij een paar mooie Odd Boosts voor jou. Zo ook bij één van dé wedstrijden van het weekend: Liverpool vs. Manchester City. In dit artikel lees je de voorbeschouwing op deze wedstrijd en je komt erachter welke Odd Boost er voor jou klaar staat.

 

LIVERPOOL VS. MANCHESTER CITY: ZONDAGMIDDAG 3 OKTOBER OM 17:30
 

Waar afgelopen dinsdag Liverpool en City nog in actie kwamen in de Champions League, is het aanstaande zondag alweer tijd voor de volgende grote wedstrijd voor beide clubs. Liverpool ontvangt Manchester City op Anfield, één van dé wedstrijden van het seizoen in de Premier League.

 

Trainers Jürgen Klopp en Pep Guardiola zijn altijd gewaagd aan elkaar als hun ploegen tegen elkaar spelen. In de laatste 21 wedstrijden waarin de trainers tegenover elkaar stonden wisten ze allebei 9 keer te winnen en 3 keer werd het een puntendeling. Hier moet wel bij gezegd worden dat in de laatste 7 ontmoetingen Jürgen Klopp slechts één keer aan het langste eind trok.

 

De laatste 7 ontmoetingen won Manchester City 4 keer, Liverpool won 1 keer en het werd 2 keer gelijk. Wanneer City bij Liverpool op bezoek komt zijn deze cijfers omgedraaid. Van de laatste 7 wedstrijden op Anfield wist Liverpool 4 keer te winnen, City won 2 keer en het werd 1 keer gelijk. Het beloofd hoe dan ook een spannende strijd te worden.

 

Speel Slimmer Feiten onderling:

 

  • Manchester City verloor de laatste 3 onderlinge wedstrijden niet.
  • Liverpool kreeg in de laatste 6 onderlinge wedstrijden minimaal 1 doelpunt tegen.
  • Beide teams wisten in 5 van de laatste 6 onderlinge wedstrijden te scoren.

 

LIVERPOOL NOG ONGESLAGEN
 

Liverpool wist dit seizoen nog niet te verliezen. Met 14 punten staat Liverpool na 6 speelrondes bovenaan de ranglijst van de Premier League. Ook in de Champions League gaat het uitstekend. Afgelopen dinsdag won Liverpool met 5-1 op bezoek bij FC Porto. Met de volle 6 punten na de eerste 2 wedstrijden staat Liverpool bovenaan in groep B.

 

Afgelopen zaterdag heeft sterspeler Mo Salah de 100 doelpunten voor Liverpool bereikt. Door zijn doelpunt tegen Brentford heeft Salah nu 5 keer het net weten te vinden na 6 wedstrijden in de Premier League. Niet alleen in de Premier League is Mo Salah op dreef. Door zijn 2 doelpunten tegen FC Porto afgelopen dinsdag staat de teller nu op 3 in de Champions League. Weet de Egyptenaar ook tegen Manchester City het net te vinden?

 

Speel Slimmer Feiten Liverpool:

 

  • Liverpool is al 11 wedstrijden ongeslagen
  • Liverpool zag in de laatste 6 wedstrijden meer dan 2.5 goals
  • Liverpool is in 5 van de laatste 6 wedstrijden het eerste team dat wist te scoren.
  • Mohamed Salah scoorde dit seizoen al 8 doelpunten in 8 wedstrijden.

 

Odd boost: Salah scoort met zijn linker was 3.00, nu 3.50.

 

MANCHESTER CITY’S BAKSTENEN MUUR
 

Een zeer bijzondere statistiek: Manchester City kreeg in de Premier League pas 6 schoten op doel tegen. Eén van de sterkste defensies van Engeland heeft dan ook pas één tegendoelpunt geïncasseerd in de eerste 6 wedstrijden van het seizoen. Die ene tegendoelpunt zorgde ook voor de enige nederlaag in de Premier League dit seizoen. The Citiziens staan door het goede doelsaldo (+11) met 13 punten op de 2e plaats in de Premier League. Op puntenaantal delen ze de 2e plaats met 4 andere clubs (Chelsea, Manchester United, Everton en Brighton). Voor City dus zaak om een goed resultaat te halen tegen Liverpool om de koppositie over te nemen.

 

In de Champions League gaat het voor Manchester City minder voortvarend. Na de 2-0 nederlaag op bezoek in Parijs staat City nu met 3 punten op de 3e plek in groep A. Ook incasseerde City in de Champions League al 5 doelpunten. Een groot verschil dus met de prestaties in de Premier League. Weet Manchester City zich na de nederlaag in Parijs te herpakken tegen Liverpool?

 

Speel Slimmer feiten Manchester City:

 

  • In de premier league wist Manchester City al 5 keer de ‘0’ te houden.
  • Manchester City kreeg in de Premier League pas 6 schoten op doel tegen.
  • Gabriel Jesus is in 5 wedstrijden bij 6 doelpunten direct betrokken (2 goals, 3 assists).