WAT ZIJN DE MEEST VOORKOMENDE FOUTEN DIE SPELERS MAKEN?

 

Ondanks er overal op internet tips worden gegeven over het plaatsen van weddenschappen, zijn er toch een aantal veel voorkomende fouten. Wat zijn deze fouten? Hoe kan je deze fouten vermijden? Hoe belangrijk is het om de juiste bookmaker te kiezen? En welke impact hebben vooroordelen op spelers? Dat zijn de vragen die in dit artikel behandeld worden.

 

HET BEGRIP 'WAARDE' NIET BEGRIJPEN

 

Een van de meest voorkomende fout is het begrip ‘waarde’ niet begrijpen. De waarde ergens van inzien is niet alleen simpel kijken naar welk team in vorm is en de hoogste kansen heeft, het gaat veel verder dan dat. Er moet namelijk begrepen worden wat een bepaalde odd inhoudt en vertegenwoordigt. Er moet zelf uitgezocht worden wat de kansen zijn op een bepaalde uitkomst, waardoor de kansen die de speler inschat vergeleken kunnen worden met de kansen die de bookmaker aan die bepaalde uitkomst geeft.

 

De fout die wordt gemaakt is dat spelers een kans berekenen op basis van mening in plaats van op basis van informatie, data, modellen en de geschiedenis. Deze vier factoren zijn van belang om een betere voorspelling dan de bookmakers te maken.

 

Bij BetCity.nl verschaffen wij de spelers alle informatie die nodig is om slimmer te spelen. Hierdoor ga je ook de waardes in zien van de odds.

 

DE JUISTE BOOKMAKER KIEZEN

 

Het aanbod van verschillende bookmakers is gigantisch. Net als in andere markten, zeggen alle bookmakers dat zij de beste zijn. Gelukkig is er niet veel voor nodig om onderscheid te kunnen maken tussen goede en minder goede bookmakers.

 

De meeste bookmakers geven free bets en bonussen weg die waarde lijken te hebben. Wat veel spelers vergeten is dat de bookmakers dit doen met een reden. Om free bets en bonussen aan te kunnen bieden, moeten de marges verhoogd worden. Dit is uiteindelijk van invloed op de kansen waarmee de spelers spelen.

 

Het kiezen van een bookmaker omdat ze free bets aanbieden, is een fout die spelers vaak maken. Het lijkt interessant, maar de kansen op consistent winst worden door de bookmakers flink verkleind.

 

De juiste bookmaker kies je door te kijken welke bookmaker de hoogste odds aanbiedt, dit betekent namelijk dat zij een kleinere winstmarge hanteren. Maar niet alleen de odds zijn belangrijk. Ook de snelheid van uitbetalingen, de betrouwbaarheid en de snelheid van de website zijn belangrijke factoren bij jouw keuze voor een bookmaker.

 

GEEN GOEDE METHODE GEBRUIKEN

 

Als je consistent winst wilt maken, moet je een voordeel creëren ten opzichte van de bookmakers. Een voorbeeld van het hebben van een voordeel is kennis van teamnieuws, veranderingen in een wedstrijd of andere invloeden op de uitkomst van een wedstrijd.