Sportsbook Promoties Voorwaarden

 

Sportsbook Promoties Voorwaarden 

 

1.1 Deze Sportsbook Promoties Voorwaarden sectie geldt voor beloningen in onze sportweddenschappen en live weddenschappen producten genaamd Odds Boost, Combo Boost en Profit Boost.

 

1.2 Het is mogelijk om een Odds Boost, Combo Boost en/of Profit Boost tegelijk te claimen. Als je de Odds Boost promotie claimt, kun je geen casino promoties tegelijkertijd claimen.

 

1.3 Het is niet mogelijk op 1 (één) wedstrookje een combinatie van Odds Boost, Combo Boost en/of Profit Boost te maken.

 

1.4 De Combo Boost en Profit Boost promoties zijn beschikbaar voor nieuwe en bestaande spelers. De Odds Boost is alleen voor nieuwe spelers beschikbaar.

 

1.5 Indien niet anders aangegeven, zijn Boosts promoties alleen beschikbaar voor echtgeldspelers.

 

1.6 Iedere speler verklaart door het gebruik van deze promoties automatisch en onvoorwaardelijk akkoord te gaan met deze actievoorwaarden en aanvaardt elke beslissing die BetCity.nl neemt.

 

1.7 Deze promotievoorwaarden zijn een aanvulling en doen geen enkele afbreuk aan de algemene voorwaarden van BetCity.nl.

 

 

Odds Boost
 

2.1 Er kan maximaal 1 (één) Odd Boost worden geclaimd.

 

2.2 Als "Odds Boost" wordt aangeboden, dan heb je het recht om de quotering (odds) te verhogen (boosten) van een weddenschap. De verhoogde quotering en de resulterende verhoogde winst worden direct weergegeven in het wedstrookje.

 

2.3 Odds Boosts kunnen onderhevig zijn aan beperkingen. Bijvoorbeeld; ze kunnen alleen geldig zijn voor bepaalde sporten of mogen alleen gebruikt worden op bepaalde apparaten. In zulke gevallen word je geïnformeerd over de beperkingen in het Odds Boost overzicht.

 

2.4 Zodra de quoteringen van de geselecteerde weddenschap zijn verhoogd met behulp van een Odds Boost, dan worden de originele quoteringen weergegeven in grijs en de verhoogde quoteringen automatisch weergegeven in het wedstrookje. De resulterende winsten (Boost Winsten) zullen ook worden weergegeven. Je kunt dan je weddenschap plaatsen met de Odds Boost, of je kunt de Odds Boost op een later tijdstip gebruiken.

 

2.5 Een eerste storting van minimaal €20 is vereist om de Odds Boost te gebruiken.

 

2.6 Als een weddenschap met een Odds Boost wordt afgehandeld als ‘gewonnen’, dan worden de winst en de ‘Boostwinst’ cash uitbetaald.

 

2.7 Als een weddenschap geplaatst met een Odds Boost wordt afgehandeld als ‘geannuleerd’ of ‘verloren’, dan verliest de Odds Boost zijn geldigheid en kan niet meer gebruikt worden voor een andere weddenschap. Hetzelfde is van toepassing als een weddenschap met een Odds Boost wordt uitbetaald of gewijzigd met de ‘Cash Out’, ‘Auto Cash Out’ of ‘Wijzig Mijn Weddenschap“ functies.

 

2.8 Als een weddenschap met een Odds Boost afgehandeld wordt als een ‘Dead Heat’ (d/h) en de relevante ‘Dead Heat’-quoteringen zakken onder 1.00, dan zal de Odds Boost zijn geldigheid verliezen en wordt de weddenschap als ‘geannuleerd’ beschouwd.

 

2.9 Een Odds Boost mag gebruikt worden voor één (1) enkelvoudige weddenschap of één (1) Combi-weddenschap. De Odds Boost mag en kan niet worden verspreid over meerdere weddenschappen. Meerdere enkelvoudige weddenschappen, weddenschappen geplaatst met de ‘Bouw-een-weddenschap-functie, systeemweddenschappen en bankierweddenschappen zijn uitgesloten voor het gebruiken van Odds Boosts.

 

2.10 Een Odds Boost mag alleen worden gebruikt voor onze sportweddenschappen en live weddenschappen producten. Alle andere producten zijn uitgesloten.

 

2.11 Als specifieke voorwaarden zoals; minimum quoteringen, beperkingen voor combi-weddenschappen etcetera, van toepassing zijn op specifieke wed-opties of promoties, dan zijn deze beperkingen ook van toepassing op Odds Boosts.

 

2.12 Bij promoties tellen weddenschappen die afgehandeld zijn met een Odds Boost met de quoteringen weergegeven voor de ‘boost’ en niet met de verhoogde quoteringen.

 

2.13 Bij promoties waarbij een Odds Boost wordt ingezet worden de odds gebruikt voordat de boost heeft plaatsgevonden en niet de verhoogde odds. 

 

2.14 Odds Boosts kunnen worden geclaimd door een speler of worden toegewezen aan een spelersaccount, nadat een vereiste storting van een tegoed is gedaan. Om je balans op te kunnen nemen, moet het gestorte tegoed minimaal 1 (één) keer worden ingezet. 

 

 

 

Combo Boost

 

3.1 Combo Boost is alleen mogelijk met minimaal 4 (vier) verschillende weddenschappen en maximaal 12 (twaalf) op 1 (één) wedstrookje

 

3.2 De minimale odd per weddenschap bedraagt minstens 1.30.

 

3.3 De maximale inzet per Combo boost is €1.000,-. De maximale extra winst uit de Combo Boost bedraagt €10.000,-

 

3.4 De winstverhoging wordt uitsluitend berekend op de winst van de weddenschap. Het bedrag dat werd ingezet wordt dus niet in de berekening opgenomen.

 

3.5 Spelers die de “Combo Boost” niet hebben geselecteerd voor hun combinatieweddenschap, kunnen na het plaatsen ervan geen aanspraak meer maken op de betreffende winstverhoging.

 

3.6 Indien er selecties van de combinatieweddenschap uitgesteld of geschorst zijn (of als de notering 1.0 wordt toegekend), wordt er nog wel een verhoging toegepast, maar dan alleen conform het percentage dat overeenstemt met het aantal winnende selecties.

 

3.7 Als een weddenschap met een Combo Boost wordt afgehandeld als ‘gewonnen’, dan worden de winst en de ‘Boostwinst’ cash uitbetaald.

 

3.8 De winstverhoging wordt beschikbaar in het wedformulier wanneer er een in aanmerking komende weddenschap wordt geselecteerd. De winstverhoging kan geactiveerd worden door deze promo te selecteren.

 

3.9 Iedere speler verklaart door het gebruik van deze promo automatisch en onvoorwaardelijk akkoord te gaan met deze voorwaarden en aanvaardt elke beslissing die BetCity.nl neemt.

 

3.10 Als Combo Boost wordt aangeboden, dan heb je het recht om de verschillende weddenschappen te doen op 1 (één) wedstrookje. De verhogende quotering en de resulterende verhoogde winsten worden direct weergegeven in het wedstrookje.

 

3.11 Een Combo Boost mag alleen worden gebruikt voor onze sportweddenschappen en live weddenschappen producten. Alle andere producten zijn uitgesloten.

 

3.12 De maximale verhoging door een Combo boost is 50%.

 

 

Profit Boost

 

4.1 Er mag maximaal 1 (één) Profit Boost worden gebruikt per wedstrookje (betslip). Een combinatie van meerdere beloningen is niet mogelijk.

 

4.2 De Profit Boost is geldig voor echt-geld weddenschappen: weddenschappen geplaatst met een Free Bet of bonusgeld komen niet in aanmerking voor de Profit Boost. 

 

4.3 De minimale odd per weddenschap bedraagt minstens 1.30. 

 

4.4 De maximale inzet per Profit Boost is €10,-. De maximale extra winst uit de Profit Boost bedraagt €1000,-.

 

4.5 De winstverhoging wordt uitsluitend berekend op de winst van de weddenschap. Het bedrag dat werd ingezet wordt dus niet in de berekening opgenomen.

 

4.6 Spelers die de Profit Boost niet hebben geselecteerd voor hun combinatieweddenschap, kunnen na het plaatsen ervan geen aanspraak meer maken op de betreffende winstverhoging.

 

4.7 De winstverhoging wordt beschikbaar in het wedformulier wanneer er een in aanmerking komende weddenschap wordt geselecteerd. De winstverhoging kan geactiveerd worden door deze promotie te selecteren. 

 

4.8 Als een weddenschap met een Profit Boost wordt afgehandeld als ‘gewonnen’, dan worden de winst en de ‘Boostwinst’ cash uitbetaald.

 

4.9 Profit Boosts kunnen onderhevig zijn aan beperkingen. Bijvoorbeeld; ze kunnen alleen geldig zijn voor bepaalde sporten of mogen alleen gebruikt worden op bepaalde wedstrijden. In zulke gevallen word je geïnformeerd over de beperkingen in het Odds Boost overzicht.

 

4.10 Als specifieke voorwaarden zoals; minimum quoteringen, beperkingen voor combi-weddenschappen etcetera, van toepassing zijn op specifieke wed-opties of promoties, dan zijn deze beperkingen ook van toepassing op Profit Boosts.

 

4.11 Als een weddenschap geplaatst met een Profit Boost wordt afgehandeld als ‘geannuleerd’ of ‘verloren’, dan verliest de Profit Boost zijn geldigheid en kan niet meer gebruikt worden voor een andere weddenschap. Hetzelfde is van toepassing als een weddenschap met een Profit Boost wordt uitbetaald of gewijzigd met de ‘Cash Out’, ‘Auto Cash Out’ of ‘Wijzig Mijn Weddenschap“ functies.

 

4.12 Profit Boosts kunnen worden geclaimd door een speler of worden toegewezen aan een spelersaccount, nadat een vereiste storting van een tegoed is gedaan. Om je balans op te kunnen nemen, moet het gestorte tegoed minimaal 1 (één) keer worden ingezet. 

 

4.13 De maximale verhoging door een Profit boost is 50%.

4.14 Een Profit Boost mag alleen worden gebruikt voor onze sportweddenschappen en live weddenschappen producten. Alle andere producten zijn uitgesloten.

 

BETCITY.NL BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM ELKE VAN DE VERSTREKTE PROMOTIES TE WIJZIGEN EN/OF TE ANNULEREN OP ELK GEWENST MOMENT, NAAR EIGEN OORDEEL EN ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING. BETCITY.NL BEHOUDT ZICH EVENEENS HET RECHT VOOR OM ELKE SPELER UIT TE SLUITEN VAN DEELNAME AAN PROMOTIES, ALS DE SPELER DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BETCITY.NL HEEFT GESCHONDEN.

 

BIJ EVENTUELE VERSCHILLEN IS DE NEDERLANDSE VERSIE VAN DE BONUS ALGEMENE VOORWAARDEN LEIDEND.