INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer

Wedden op Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo wordt gezien als een van de allerbeste spelers die het voetbal ooit heeft gekend. Op 38-jarige leeftijd is de Portugees nog altijd actief als profvoetballer, momenteel in Saudi-Arabië bij Al-Nassr. Wil je wedden op Cristiano Ronaldo? Dat kan! Je kan bijvoorbeeld wedden op Cristiano Ronaldo, dat hij topscorer van de Professional League wordt. Wij zetten CR7 in de schijnwerpers.

 

Indrukwekkende carrière

Cristiano Ronaldo begon zijn voetbalcarrière bij CF Andorinha op het Portugese eiland Madeira. Na 3 jaar bij deze amateurclub werd CR7 opgepikt door CD Nacional. Zijn dienstverband bij deze club bleef beperkt tot slechts 2 seizoenen. Op twaalfjarige leeftijd maakte Cristiano namelijk de overstap naar het vaste land van Portugal: Sporting Lissabon.

5 jaar later maakte Cristiano Ronaldo zijn debuut in het eerste van Sporting CP. Bij zijn debuut was hij direct tweemaal trefzeker. Na 31 officiële duels in voor de Portugezen vertrok Ronaldo al bij Sporting Lissabon. De rechtspoot speelde zich in de kijker bij Manchester United in een 3-1 overwinning op The Red Devils in een oefenwedstrijd. Sir Alex Ferguson wist na deze ontmoeting genoeg en legde 12 miljoen pond op tafel voor de diensten van Ronaldo.

Bij Manchester United werd Cristiano Ronaldo binnengehaald als de vervanger van David Beckham, die vertrok naar Real Madrid. In de Premier League ontwikkelde de Portugees zich tot een van de beste spelers ter wereld. Tijdens zijn tijd in Engeland won Ronaldo onder meer de Premier League, Community Shield, FA Cup. Daarnaast werd ook de UEFA Champions League gewonnen.

In juni 2009 koos Ronaldo eieren voor zijn geld. De Portugees vertrok voor een recordbedrag van €94 miljoen naar Real Madrid. Bij Real Madrid won Cristiano Ronaldo maar liefst 4 keer de UEFA Champions League, vandaar zijn bijnaam 'Mr. Champions League'. Zijn komst naar Real Madrid was een zeer groot succes en Ronaldo wordt door velen gezien als een van de beste spelers, misschien wel de beste voetballer allertijden.

Vervolgens koos Cristiano Ronaldo voor Juventus. Ook zijn tijd in Italië wordt gezien als een succes. De Portugees speelde 3 jaar voor De Oude Dame, voordat hij terugkeerde naar Manchester United. Ronaldo werd gelinkt aan een transfer naar de grote rivaal Manchester City, maar koos toch voor een terugkeer bij zijn grote liefde. Bij zijn rentree was Ronaldo, tegen Newcastle United goed voor twee doelpunten. Onder leiding van oud-Ajax-trainer Erik ten Hag werd Ronaldo echter uit de selectie gezet en het contract bij Manchester United werd (in goed overleg) ontbonden.

 

Stap naar Al Nassr

Op 30 december 2022 werd Ronaldo opnieuw wereldnieuws. Hij schok de voetbalwereld met een stap naar het Midden-Oosten. Het Saudische-Arabische Al-Nassr maakte zijn komst wereldkundig. Bij deze club verdiend Cristiano Ronaldo maar liefst €200 miljoen per jaar. Hierdoor ontvangt de Portugees het hoogste voetbalsalaris ooit gegeven.

Tot op heden is de komst van Ronaldo naar Saudi-Arabië. Naast een rolmodel voor het land uit het Midden-Oosten laat hij nog altijd zijn voeten spreken. De 38-jarige voetballer speelde tot op heden 29 competitiewedstrijden voor Al-Nassr. In deze duels was Ronaldo ook 29 keer trefzeker.

 

Statistieken van Cristiano Ronaldo

Je vraagt je ongetwijfeld af, hoeveel doelpunten heeft Cristiano Ronaldo tot op heden gemaakt? In clubverband staat de Portugees momenteel op 987 wedstrijden. In deze duels was de aanvaller van Al-Nassr bij liefst 967 doelpunten betrokken: 733 goals en 234 assists.

Op de naam van Cristiano Ronaldo staan 204 interlands. In deze caps voor Portugal was Ronaldo 128 keer trefzeker.

Zijn meest indrukwekkende seizoen in maakte Cristiano Ronaldo door in La Liga in het seizoen 2014/15. In 35 competitiewedstrijden was de geboren Portugees bij 65 (!) doelpunten betrokken: 48 treffers & 17 assists.

 

Lionel Messi

Samen met Lionel Messi wordt Cristiano Ronaldo gezien als de beste voetballers die we ooit hebben mogen aanschouwen. Meerdere jaren speelden ze samen in La Liga, de Spaanse competitie; Messi bij FC Barcelona, Ronaldo bij Real Madrid.

Ronaldo heeft altijd vol lof gesproken over de Argentijn. "Hij is een geweldige speler, magisch", vertelde de Portugees weten tegenover Piers Morgan. "We hebben 16 jaar lang hetzelfde podium gedeeld. Stel je voor: 16 jaar lang. Dus ik heb een goede relatie met hem. We zijn geen vrienden die vaak in mekaars huis zitten of regelmatig bellen, hij is meer zoals een ploegmaat. Ik heb veel respect voor hem. Wat kan ik nog zeggen? Hij is een geweldig persoon die veel voor het voetbal betekent."

 

Cristiano Ronaldo jr.

Cristiano Ronaldo jr., de talentvolle zoon van Cristiano Ronaldo, blijft de aandacht trekken met zijn opmerkelijke prestaties op jonge leeftijd. De appel valt duidelijk niet ver van de boom, aangezien de prestaties van de jonge Ronaldo je doen denken aan zijn vader.

Met een indrukwekkende balcontrole en doelpunten die doen denken aan de speelstijl van zijn vader, lijkt Cristiano Junior zich te ontwikkelen tot een veelbelovend talent. Ondanks de druk van de familienaam, laat de jonge speler zien dat hij vastbesloten is om zijn eigen pad te banen en zijn eigen stempel te drukken op het voetbalveld. Momenteel is de 13-jarige Cristiano Ronaldo jr., net als zijn vader, actief bij Al-Nassr.

 

Cristiano Ronaldo kinderen

Cristiano Ronaldo is de trotste vader van 5 kinderen. De kinderen van Cristiano Ronaldo worden steeds meer dan alleen maar voetbalkids - ze worden een opvallend deel van de Ronaldo-dynastie. Met hun charme en stijl zijn ze regelmatig te zien op sociale media en evenementen, waar ze de schijnwerpers stelen naast hun beroemde vader.

Van de modewereld tot liefdadigheidsevenementen, Ronaldo's kinderen, waaronder Cristiano Jr., de tweeling Eva en Mateo, en dochter Alana Martina, lijken hun eigen pad te volgen. Hun modieuze aanwezigheid en schattige momenten delen ze op het internet met miljoenen volgers, waardoor ze een soort van 'celebrity kids' zijn geworden.

 

Wedden op andere topatleten?

Wedden op Max Verstappen

Wedden op Novak Djokovic