INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer

Wedden op Crystal Palace

De populariteit rondom weddenschappen op Crystal Palace blijft toenemen. Na jarenlang schommelen tussen de Championship en Premier League, speelt de club uit Londen nu al sinds 2011 onafgebroken in de middenmoot van het hoogste niveau in Engeland. Een knappe prestatie in een competitie met topteams als Manchester City, Liverpool, Chelsea en Arsenal.

 

Voor het wedden op Crystal Palace ben je bij BetCity op het juiste adres. BetCity is één van de online bookmakers waar je weddenschappen kunt plaatsen op wedstrijden in het Engelse voetbal.

 

Geschiedenis Crystal Palace

Sinds de oprichting in 1905 heeft Crystal Palace, ook wel bekend als "The Eagles", een indrukwekkende voetbalgeschiedenis doorgemaakt in het zuiden van Londen. Beginnend in de Southern League en later toetredend tot de Football League in 1920, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Waarna vele hoogtepunten volgden zoals het bereiken van de FA Cup-finale in 1990 en de promotie naar de Premier League onder leiding van trainer Ian Holloway in 2013.

 

De bijnaam "the Eagles" belichaamt niet alleen de trots van de Crystal Palace, maar symboliseert ook de vastberadenheid en vrijheid die ze op het veld tentoonspreiden. De supporters, gepassioneerd en loyaal, vormen de ruggengraat van Crystal Palace, en hun steun heeft de club door de hoogtes en laagtes van het voetballeven geleid.

 

Prijzenkast Crystal Palace

In de prijzenkast van Crystal Palace schitteren enkele trofeeën. Het team won voor het eerst de Second Division in het seizoen 1976/77 en herhaalde dit succes in 1993/94. Daarnaast heeft Crystal Palace ook de Football League Trophy in 1990 veroverd en stonden ze meerde keren in de halve finale van de FA Cup.

 

Selhurst Park

Selhurst Park, het thuisstadion van Crystal Palace, straalt pure voetbalgeschiedenis en de ongefilterde passie van de club uit. Sinds de opening in 1924 heeft het stadion als getuige gediend van alle successen en uitdagingen van "the Eagles". Met zijn kenmerkende Victoriaanse tribunes en de betrokkenheid van de lokale gemeenschap, is Selhurst Park niet slechts een voetbalstadion, maar een levendig heiligdom waar de kleuren rood en blauw samensmelten met de gejuich, liederen en onvergetelijke momenten die de club definiëren. Het stadion is een bruisend theater van emoties, waar elke wedstrijd een nieuw hoofdstuk toevoegt aan de geschiedenis van Crystal Palace.

 

Ian Holloway

In het seizoen 2012-2013 schreef coach Ian Holloway een onvergetelijk hoofdstuk in de geschiedenis van Crystal Palace door de club naar de Premier League te loodsen. Zijn tactische slimmigheden kwamen tot hun recht in de cruciale play-off finale tegen Watford op Wembley. Met een beslissende penalty van Kevin Phillips, werd de droom van promotie werkelijkheid. Het is een glanzend hoofdstuk dat Ian Holloway en Crystal Palace onuitwisbaar met elkaar verbindt.

 

Londense voetbalclubs

Crystal Palace is natuurlijk niet de enige voetbalclub in Londen. De hoofdstad van Engeland ademt topvoetbal. Denk aan Arsenal in het noorden, bekend om hun stijlvolle spel, en Tottenham Hotspur met hun fanatieke supporters. Chelsea doet het goed in het westen en heeft veel prijzen gewonnen, waaronder de Champions League. In het oosten hebben we West Ham United, een team met een grote, trouwe aanhang. Crystal Palace is dus één van de clubs die deel uitmaakt van de levendige voetbalsfeer in Londen, samen met andere clubs zoals Fulham. De wedstrijden tussen de Londense clubs zorgen altijd voor extra spanning en rivaliteit.

 

Nederlanders bij Crystal Palace

In de historie van Crystal Palace hebben diverse Nederlandse voetballers hun stempel gedrukt. Onder hen bevinden zich Jairo Riedewald, Timothy Fosu-Mensah en Edgar Davids, waarbij de laatstgenoemde zonder twijfel de meest prominente naam is. De middenvelder zette na een afwezigheid van twee jaar in 2010 zijn handtekening onder een contract bij Crystal Palace, destijds actief op het tweede niveau van Engeland. Een opmerkelijk detail: Davids ontving een vergoeding per wedstrijd. Veel geld heeft het Crystal Palace echter niet gekost, want het was een kortstondig verbond. Na slechts zes wedstrijden en zonder doelpunt kwam er een einde aan hun samenwerking.

 

Quoteringen voor wedden op Crystal Palace

De opmars van Crystal Palace in de Premier League is niet onopgemerkt gebleven. De club staat zijn mannetje op het hoogste niveau en heeft zelfs gerenommeerde tegenstanders als Manchester United en Liverpool weten te verslaan. Voor de beste odds ben je bij BetCity aan het juiste adres. Of je nu wilt wedden op een specifiek resultaat of een wedstrijd in een andere competitie, BetCity biedt een breed scala aan mogelijkheden. Teams als Manchester United, Liverpool en Tottenham Hotspur, maar ook Brentford, Luton Town, Wolverhampton Wanderers en Burnley staan ​​klaar om je gokervaring te verrijken.

 

Voorbeschouwingen en meer

Op Crystal Palace wedden is een veelgebruikte optie bij BetCity. Weet dan ook dat het goed is om je in te lezen voordat je hieraan gaat beginnen. Bekijk statistieken, check de odds en vergelijk de teams met elkaar op Club BetCity. Bovendien vind je hier voorbeschouwingen en wedtips voor de Premier League en andere competities, maar ook voor grote toernooien als de Champions League en het EK 2024.