INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer

Wedden op darts

Wedden op Darts

Darts en wedden: deze combinatie bestaat al sinds het begin van darts. Ook iedereen heeft wel eens een potje darten gespeeld. De pijltjes richting de twintig mikken, faliekant falen en weer opnieuw beginnen. Pas als je zelf een aantal potjes darts hebt gespeeld begrijp je hoe moeilijk darts darten eigenlijk is. Vrijwel iedere speler en alle grote toernooien worden gesponsord door online bookmakers. 

 

Iedereen heeft wel eens het uitzinnige publiek in 'Ally Pally' gezien. Ook van Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Gerwyn Price zullen geen onbekende darters zijn voor het grote publiek. Iedereen heeft een favoriete darter. Wat is darts, welke grote toernooien zijn er, hoe kun je op darts wedden en welke darts weddenschappen zijn er? Wij nemen je mee in de wereld van darts en wedden op darts. Bij de online bookmaker van BetCity kun je natuurlijk terecht voor de mooiste weddenschap op je favoriete wedstrijd.

 

Darts introductie

Voordat je kunt wedden op darten, een korte introductie. Bij darten speelt men over het algemeen legs en sets. Ieder specifieke toernooi of wedstrijd heeft een andere opzet: zo kan het gaan om het aantal gewonnen legs, gewonnen sets, een 'best of 5/7/21', en zo verder. Inkoppertje: uiteindelijk bepaalt de laatste worp wie de wedstrijd wint.

 

Twee darters gooien om de beurt drie pijlen in een bord, waarbij 20 de hoogste notering is en 1 het laagst. Ieder getal kent een dubbel en een triple, en in het midden van het bord is een single bull (25) en bullseye (50).

 

De hoogste score die je kunt halen met een beurt gooien is 180. De highest checkout is 170: triple 20, triple 20 en bullseye. Bij darten kun je na 9 darts de leg uitgooien. Dit gebeurt zelden, dus hierop vind je ook de hoogste quoteringen.

 

Als je wilt wedden op darts kun je pre match weddenschappen plaatsen, maar ook live wedden en live gokken. Bij BetCity vind je daarnaast ook nog live streams van vrijwel alle dart wedstrijden!

 

Professional Darts Corporation (PDC)

De PDC is de meest bekende organisatie. Zij concurreren met de British Darts Organization, maar de PDC is inmiddels een stuk groter. De PDC organiseert het World Darts Championship, maar ook de World Grand Prix, de World Cup en de Premier League of Darts.

 

WK Darts

Het WK Darts wordt georganiseerd door de PDC en wordt jaarlijks gehouden in Ally Pally in Londen. De grootste darters, maar ook een aantal onbekende darter, doen mee aan dit prestigieuze toernooi met een totale prijzenpot van maar liefst ruim €2.500.000.

 

De winnaar van dit toernooi wordt vaak gezien als de beste darter van het moment. De PDC organiseert nog vele andere toernooien waar je ook op kunt wedden. Wie gaat het toernooi winnen?

 

Bij BetCity vind je hoge quoteringen! Wedden op darten doe je dus bij BetCity. Ook live wedden doe je bij ons.

 

Premier League Darts

De Premier League is een competitie van wedstrijden waar 10 darters aan deelnemen met een prijzenpot van 1 miljoen pond. Het toernooi wordt gehouden op verschillende plekken, waaronder Nederland (Ahoy). Voor de Premier League Darts hebben we iedere speelronde een Bet & Get Darts, waarbij je eenvoudig een Free Bet vrijspeelt.

 

Grand Slam of Darts

Dit toernooi vindt plaats tussen de beste darters ter wereld: de winnaars van de televisietoernooien van de PDC en de BDO.

 

EK Darts

Het EK Darts wordt ook georganiseerd oor de PDC. Hier doen dus ook vaak de top spelers van de PDC aan mee, maar ook spelers van buiten Europa kunnen meedoen.

 

Wedden op darten bij BetCity

Hoe kun je op darten wedden? Je kunt bij de bookmaker inzetten op vele verschillende weddenschappen. Voordat spelers online gaan wedden is het belangrijk goed je in te lezen voordat je succesvol wedden mogelijk kunt. Wie zijn je favoriete darters, welke toernooien zijn er, wie is de favoriet per toernooi, kun je een live weddenschap plaatsen, wat is het aantal legs van dit toernooi?

 

Denk jij te weten wie de wedstrijd verliest? Zomaar een aantal belangrijke vragen voordat je gaat wedden op darten. Hoe dan ook: op darts wedden doe je bij BetCity!

 

Bij online wedden op darts is het belangrijk dat je kiest voor betrouwbare bookmakers, zoals BetCity. Bij ons is je weddenschap 100% veilig en krijg je van ons de beste odds. Soms krijg je bij BetCity ook een gratis weddenschap die je kunt gebruiken voor dart weddenschappen.

 

Mobiel wedden op darts kan natuurlijk ook bij BetCity. Wie gaat winnen? Wie wint de volgende leg? Er zijn heel veel verschillende weddenschappen die je kunt plaatsen op een wedstrijd darts.

 

Kortom: wedden op darten doe je bij BetCity!

 

Ga jij liever voor andere sporten of toch ons online casino? Dat kan natuurlijk ook! Wat is jouw favoriete sport?

 

Meest succesvolle darters

De meest succesvolle darters zijn:

Phil Taylor

Michael van Gerwen

Gary Anderson

Peter Wright

Raymond van Barneveld

Gerwyn Price

 

Veilig spelen bij BetCity

Bij BetCity kun je wedden op darts volgens alle strenge eisen van de Kansspelautoriteit. Bij ons kun je veilig een gokje wagen op darts en genieten van hogere quoteringen. De standaard betaalmethodes gelden bij ons: iDEAL en creditcard.

 

Alleen die betaalmethoden kunnen je in aanmerking komende storting verwerken, net als iedere Nederlandse bookmaker. Speel jij liever op andere sporten? Dat kan ook bij je favoriete bookmaker BetCity.

 

Meer Wedden op Sport? Het kan allemaal bij BetCity!

Wedden op Sport

Wedden op Voetbal

Wedden op Tennis

Wedden op Formule 1

Wedden op Wielrennen

Wedden op Basketbal

Wedden op Honkbal