INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer

Wedden op Duitsland

Zodra er iets te winnen valt zijn zij bijna altijd favoriet: Duitsland. Zo is ook in het voetbal 'Die Mannschaft' een team om rekening mee te houden. Ook op momenten dat je ze niet verwacht, komen ze toch weer bovendrijven. Duitsers die een wedstrijd of toernooi niet serieus nemen is uitgesloten.

 

Geschiedenis

Niet voor niets was Duitsland al vier keer de beste op een WK voetbal dat elke vier jaar wordt gespeeld. Hun eerste triomf kwam in 1954, toen ze het gastland Zwitserland versloegen in de finale en de wereldkampioenen werden.

In 1974 versloeg Duitsland Nederland in een legendarische finale om hun tweede wereldtitel te winnen. Vervolgens herhaalden ze hun succes in 1990 door Argentinië te verslaan. Het hoogtepunt van hun WK-geschiedenis kwam in 2014, toen Duitsland Brazilië verpletterde met een verbluffende 7-1 overwinning in de halve finale, gevolgd door een 1-0 overwinning op Argentinië in de finale om hun vierde titel te veroveren.

Ook op de Europese Kampioenschappen heeft Duitsland indrukwekkende prestaties neergezet. Ze hebben het toernooi drie keer gewonnen, met hun eerste overwinning in 1972. In een spannende finale versloeg Duitsland de Sovjet-Unie met 3-0 om de titel te veroveren.

Duitsland herhaalde hun succes in 1980 door België te verslaan in de finale. Hun meest recente triomf op het EK kwam in 1996, toen ze Tsjechië versloegen in de finale door middel van een spannende Golden Goal.

 

WK 2022

Het laatst gespeelde grote toernooi verliep niet goed voor Duitsland. Groep E met tegenstanders Spanje, Costa Rica en Japan was een maatje te groot. De 4 punten en 6 doelpunten in totaal waren niet genoeg voor plaatsing voor de volgende ronde. Gokkers via kansspelen en online kansspelen die op de Duitsers hadden ingezet waren hun inzet kwijt. Wedden op Duitsland had niet geloond dit toernooi en een weddenschap ging verloren.

 

EK 2024

Een toernooi in eigen land is altijd speciaal. Het EK 2024 wordt gespeeld in Duitsland en dat maakt wedden op Duitsland misschien net iets aantrekkelijker. De eerste wedstrijd wordt sowieso gespeeld door het thuisland. Om succesvol te kunnen zijn op een EK moet er in de groepsfase afgerekend worden met landen als IJsland, Hongarije, Roemenië en Zweden. Rusland mag vanwege de oorlog in Oekraïne niet meedoen.

Nadat een groepsfase is overleefd en het kwalificeren voor de volgende ronde een feit is, vinden de achtste finales plaats. Ploegen als Spanje, Italië en Engeland komen dan in het vizier. Landen die allemaal de grote favoriet kunnen zijn en ook op een WK niet zouden misstaan.

Favorietenrol

In een toernooi is Duitsland vaak favoriet. Of dit over het WK 2022, De Nations League of voor clubs bijvoorbeeld de Europa League is maakt niet zo veel uit. In het voetbal komt het regelmatig voor dat Duitsers met het zilverwerk naar huis gaan.

 

Bekende spelers

Bij Bookmakers en online kansspelaanbieders kun je ook wedden op spelers. Als je gaat wedden op bijvoorbeeld wie de doelpunten maakt, kun je leuke bedragen winnen. Wie had voorspeld dat Mario Götze ooit de winnende goal voor Duitsland in een WK finale zou maken bijvoorbeeld?

 

Bundesliga wedstrijden

De Duitse voetbalcompetitie is in tegenstelling tot de Nederlandse eredivisie één van de sterkste in Europa. Clubs als Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, Union Berlin en RB Leipzig zorgen voor mooie wedstrijden. Niet gek dat Bundesliga weddenschappen erg populair zijn bij bookmakers.

Wie de Duitse competitie en het Duitse voetbal volgt weet dat meerdere Duitse clubs flink aan de weg timmeren. Clubs als RB Leipzig hebben de laatste jaren een grote sprong voorwaarts gezet, waardoor de Duitse competitie in zijn geheel sterker is geworden.

De afgelopen jaren hebben meerdere Nederlanders hun opwachting gemaakt in de Bundesliga. Ook op dit moment spelen er Nederlandse spelers bij grote Duitse clubs. Donyell Malen bij Dortmund bijvoorbeeld en Matthijs de Ligt bij Bayern München.

 

Bundesliga weddenschappen

Als je wilt inzetten op voetbal is de Duitse competitie een interessante league. Je kunt inzetten op uitslagen, een juiste voorspelling, welke teams scoren of de meeste doelpunten maken. Gokkers kijken voor sportweddenschappen graag naar hoge odds, maar een goede weddenschap is vooral goed onderbouwd waarbij onder meer wordt gekeken naar de laatste wedstrijd of wedstrijden.

 

Bayern München

Met afstand de grootste club in Duitsland. De Beierse club is al jaren actief in de hoogste afdeling en met een totaal aantal kampioenschappen van 33. Momenteel is alleen Borussia Dortmund in staat ze enige tegenstand te bieden. Het afgelopen seizoen was de spannendste ontknoping in tijden die Duitsland kreeg. In punten zo dichtbij elkaar en doelpunten die op de laatste speeldag om en om vielen. Niet te voorspellen, maar uiteindelijk pakte Bayern München de titel.

 

Champions League

Ook in de Champions League zijn Duitsers succesvol. Al meerdere keren wist een Duitse club de Champions League te winnen. De laatste keer dat een club uit Duitsland de Champions League won was in 2020 toen Bayern München met 1-0 PSG versloeg in de finale.

 

Wedden op Duitsland

Duitsland wordt bij wedstrijden vaak gezien als favoriet, dus wedden op Duitsland kan dan gunstig uitpakken. Wil je alles weten over de komende wedstrijd van Duitsland of andere landen? BetCity voorziet spelers van statistieken, voorbeschouwingen en strategie-artikelen om te helpen te spelen op informatie in plaats van op gevoel. Wil je de beste wedtips? Je kan onze tips vinden op de Speel Slimmer-pagina.

 

Op Duitsland wedden betrouwbaar bij BetCity

Alleen online bookmakers met een vergunning in Nederland mogen online wedden op Duitsland aanbieden. Wedden op Duitsland is veilig bij bookmaker BetCity, want wij hebben sinds oktober 2021 een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Je kan bij BetCity heel veel weddenschappen afsluiten, op alle wedstrijden in de populaire competities. Wil je op Duitsland wedden en heb je een vraag of een klacht? Onze klantenservice is beschikbaar via chat, telefoon en mail. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+