INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer

Wedden op Keuken Kampioen Divisie

Voor miljoenen fans wordt het kijken van voetbal leuker als ze weddenschappen afsluiten. Er zijn tal van competities om op te wedden. Veel mensen plaatsen een weddenschap op de grote clubs, zoals Real Madrid, Liverpool of Bayern München in Spanje, Engeland en Duitsland. Ook internationale competities zoals de Champions League, de Europa League en de Conference League of buitenlandse competities zoals de Premier League zijn populair.

 

In Nederland worden de meeste weddenschappen afgesloten op clubs uit de Eredivisie, het hoogste voetbalniveau van Nederland. Naast de hoogste nationale competitie met de beste voetbalclubs heb je in het Nederlandse voetbal ook nog de Eerste Divisie, ook wel de Keuken Kampioen Divisie genaamd. Dit is het tweede niveau van Nederland. In de Keuken Kampioen Divisie spelen twintig clubs tegen elkaar met als doel promotie naar de Eredivisie. Het geldt als een spannende competitie met veel goals en veel jonge spelers.

 

Hoe werkt de Keuken Kampioen Divisie?

In 38 wedstrijden bepalen de deelnemende teams in de Keuken Kampioen Divisie, in de reguliere competitie, welke teams in aanmerking komen voor promotie. Er is geen degradatie naar lagere divisies zoals een Tweede Divisie of Derde Divisie. De eerste twee teams zijn zeker van promotie naar het hoogste niveau.

 

Clubs strijden in de play offs voor promotie. De hooggeplaatste ploegen strijden tegen elkaar, maar ook tegen de winnaars van de periodetitels. Het seizoen wordt in vier periodes opgesplitst en de winnaars van iedere periode nemen deel aan de play offs. Ook de nummer 16 van de Eredivisie speelt play off wedstrijden en zal zich proberen te handhaven. De play offs worden na het reguliere seizoen afgewerkt, vaak in mei.

 

Wist je dat de nummers 5 t/m 8 in de Eredivisie ook play-offs spelen? Check hier allerlei relevante informatie omtrent de play-offs Eredivisie

 

Geschiedenis Keuken Kampioen Divisie

In 1956 zag het betaalde voetbal het levenslicht in Nederland met de komst van de Eredivisie, de Eerste Divisie en destijds ook de Tweede Divisie. In de loop der jaren zijn verschillende clubs actief geweest in de Eerste Divisie, die eerder onder meer de Jupiler League en de Gouden Gids Divisie was genaamd.

FC Eindhoven is het langst actief (geweest) in de Eerste Divisie. De club uit Eindhoven speelt in totaal al 61 seizoenen op het tweede voetbalniveau van Nederland. Daarna volgen Helmond Sport (52 jaar) en SC Cambuur (42). Er zijn ook veel ploegen in de Eerste Divisie actief geweest die niet meer bestaan als profclubs, zoals SC Veendam, HFC Haarlem en FC Wageningen.

 

Bekende clubs en spelers in Keuken Kampioen Divisie

FC Volendam is recordkampioen van de Eerste Divisie. De club is in totaal 6 keer kampioen geworden. Ook FC Den Bosch en SC Cambuur (beide 4 titels) zijn vaak kampioen geworden in de Eerste Divisie. Andere bekende namen uit het heden of verleden zijn FC Dordrecht, Go Ahead Eagles, Fortuna Sittard, Roda JC Kerkrade en FC Emmen.

 

Bekende namen uit het verleden zijn vooral de topschutters van weleer. Peter van Velzen (SVV/RKC) en Jack Tuijp (Volendam) zijn beiden drie keer topscorer geworden. Onder anderen Peter Houtman, Michel van Oostrum, Harry van der Laan, Berry Powel en Robert Mühren mochten zich twee keer tot topscorer kronen. Topscorer van de Eredivisie werden deze spelers echter niet. 

 

Beloftenteams

Door enkele faillissementen was het deelnemersveld van de Eerste Divisie in 2013 gekrompen naar 16 ploegen. In dat jaar werden Achilles en de drie beloftenploegen Jong Ajax, Jong FC Twente en Jong PSV toegevoegd. Later verdween de beloftenploeg van Twente en deden de beloften van FC Utrecht en AZ hun intrede. Bij deze vier beloftenteams krijgen talentvolle voetballers de kans om zich te meten met betere voetballers dan als ze in een beloftencompetitie zouden spelen.

 

Veldspelers van Jong FC Utrecht, Jong AZ, Jong Ajax en Jong PSV mogen doorgaans niet ouder zijn dan 23 jaar, keepers mogen nog 25 jaar oud zijn om mee te doen. Teams als bijvoorbeeld Jong Utrecht mogen niet promoveren, aangezien deze ploegen dan in dezelfde competitie zouden spelen als het eerste elftal.

 

Wedden op Keuken Kampioen Divisie

Wedden op de Keuken Kampioen Divisie kan op veel manieren bij veel online bookmakers. Je kan bijvoorbeeld inzetten op de mogelijke kampioen of topscorer. Je kan voorafgaand aan het seizoen een weddenschap plaatsen, maar ook gedurende het voetbaljaar geld inzetten, afgaande op de ontwikkelingen bij de clubs en op de velden. Wedden op Keuken Kampioen Divisie voetbal kan de wedstrijd spannender maken!

Uiteraard kan je ook weddenschappen afsluiten op een individuele wedstrijd en individuele spelers. Je kan altijd voorafgaand aan wedstrijden een weddenschap plaatsen, maar natuurlijk ook tijdens de Eerste Divisie-wedstrijden betten. Het voordeel van live wedden is dat je meekrijgt hoe de teams spelen en of de spelers goed in de wedstrijd zitten of niet. Ook de Play Offs van de Keuken Kampioen divisie komen uitgebreid aan bod. De Play Offs van de Eerste Divisie vinden plaats aan het einde van het seizoen.

 

Wedden op Eerste Divisie bij BetCity

Natuurlijk kan je bij BetCity ook diverse Eerste Divisie-weddenschappen plaatsen. Bij iedere speelronde van de Keuken Kampioen Divisie biedt BetCity honderden wedmogelijkheden. Ga je voor de hoogste quoteringen, of kies je toch voor een veiligere optie? Ga je bij een wedstrijd inzetten op de winnaar van de editie van afgelopen seizoen, of verwacht jij nu een andere winnaar? Je kan inzetten op de winnaar van een duel, maar natuurlijk ook op bijvoorbeeld het aantal doelpunten van één club of één speler.

Keuken Kampioen Divisie wedden kan een leuke toevoeging zijn op de wedstrijden. Je kunt live wedden, op de play offs, op 'jong' ploegen zoals jong psv en jong FC Utrecht, de kampioen van de Keuken Kampioen Divisie en nog veel meer. Online bookmakers als BetCity bieden vele opties; maar slechts één online bookmaker is zo leuk als BetCity!  

 

Veilig wedden bij BetCity

Wedden op Keuken Kampioen Divisie met de hoogste odds wil je natuurlijk doen bij legale bookmakers en dus betrouwbare bookmakers. Wedden bij BetCity is honderd procent veilig en betrouwbaar, want wij zijn sinds 1 oktober 2021 in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Bij klachten of vragen, bijvoorbeeld over het wedden op Eerste Divisie-wedstrijden, kan je altijd terecht bij onze klantenservice. De klantenservice is iedere seconde van de dag bereikbaar via chat, telefoon en mail.

 Ben jij op zoek naar Keuken Kampioen Divisie voorspellingen? Neem dan zeker een kijkje op Club BetCity.

 

Weet wanneer je moet stoppen

Bij Keuken Kampioen Divisie voetbal kan het wedden soms niet lonend zijn. Het kan je op het ene moment geld opleveren, maar op het andere moment geld kosten. Weet wanneer je moet stoppen! Wat kost gokken jou? Stop op tijd! 18+.

 

Meer Wedden op Voetbal? Het kan allemaal bij BetCity!

Wedden op Voetbal

Wedden op Eredivisie

Wedden op Premier League

Wedden op Bundesliga

Wedden op La Liga

Wedden op Serie A

Wedden op Ligue 1

Wedden op Champions League

Wedden op Europa League

Wedden op Conference League

Wedden op Nations League

Wedden op KNVB Beker

Wedden op Telstar