INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer

Wedden op EK 2024

Je hebt doorgewinterde gokkers, sportfanaten die gokken omdat ze het beter denken te weten en sportliefhebbers die grote sportevenementen aangrijpen voor een mooie bet. In welke categorie je ook valt, het EK 2024 is hét toernooi voor één of meerdere weddenschappen.

 

Wedden op het EK is traditioneel populair en dat zal bij het EK 2024 niet anders zijn. Vergelijkbaar met een WK voetbal kun je onder meer de EK winnaar voorspellen, de topscorer van het toernooi of natuurlijk live wedden wanneer wedstrijden aan de gang zijn.

 

Populaire weddenschappen

Bij aanvang van een toernooi nadat de kwalificatie is gespeeld is duidelijk welke landen er deelnemen. Het eerste grote evenement van het toernooi is vervolgens de loting. Komen sterke landen bij elkaar in een poule, zodat er een 'poule des doods' ontstaat of ontlopen zij elkaar?

Wanneer het schema op papier staat en de odds verschijnen kun je bepalen waar je op inzet. Een land als Frankrijk aanwijzen als kampioen is een populaire weddenschap. Een grote favoriet, maar daardoor zonder hoge odds waardoor je winst beperkt zal zijn. Wat zijn populaire weddenschappen om te wedden op EK voetbal?

Wij adviseren altijd goed te kijken naar de EK wedstrijden om te bepalen welke EK weddenschappen interessant kunnen zijn. Om te wedden op het EK 2024 moet je goed weten hoe het schema in elkaar steekt. Zo weet je welke EK wedstrijden interessant zijn voor jou.

Populaire EK weddenschappen: de topscorer, maar ook 1x2, beide teams scoren en O/U 2.5 is erg populair om op te wedden op het EK. Dit zijn de beste weddenschappen voor veel spelers. Heb jij vertrouwen in een scherpschutter, dan kun je tegen aantrekkelijke odds inzetten en juichen voor elke gescoorde goal. Zorg dat je goed op de hoogte bent van de selecties EK 2024!

 

Europees Kampioenschap voetbal

Het Europees Kampioenschap voetbal wordt in 2024 gespeeld in Duitsland. Stadions in tien verschillende steden hosten wedstrijden van de groepsfase tot de knock-out rondes en natuurlijk de finale. Gastland Duitsland is automatisch gekwalificeerd en zal traditiegetrouw de eerste wedstrijd van het toernooi spelen.

 

Deze openingswedstrijd in München staat garant voor veel spektakel naast het veld. Of dit ook geldt voor de wedstrijd zelf is lastig te voorspellen. Het hele speelschema vind je hier; een compleet overzicht van de stand kun je hier vinden. 

 

De favorieten

In aanloop naar een groot eindtoernooi is de belangrijkste vraag natuurlijk: wie zijn er favoriet voor een eindzege? Vast en zeker kunnen we daar Duitsland invullen. Zij zijn bijna altijd favoriet. De laatste jaren doen ook Engeland, Frankrijk, Portugal en Italië het goed.

 

En wat kunnen Oranje en de Rode Duivels? Wanneer alle toplanden zich weten te kwalificeren, dan zal kwalificatie voor de volgende ronde voor veel landen al een opgave worden.

 

Opzet EK 2024

Wat kunnen we verwachten van het EK voetbal 2024? Het toernooi wordt gespeeld van 14 juni tot en met 14 juli in 2024. Er doen 24 teams mee en alles bij elkaar worden er 51 wedstrijden in 10 verschillende stadions gespeeld.

 

In poules van vier teams worden de eerste wedstrijden afgewerkt waarna er knock-out wedstrijden volgen richting de finalewedstrijd in Berlijn.

 

Inzetten op het EK voetbal

Als je wilt inzetten op het Europees Kampioenschap voetbal, dan is het goed om te weten welke mogelijkheden er zijn. Bij verschillende bookmakers en online bookmakers vind je quoteringen van de deelnemende landen voor een eindzege. Een goede voorspelling van de uiteindelijke winnaar kan je een leuk bedrag opleveren.

 

Naast de eindzege zijn er legio mogelijkheden om op te wedden. Denk aan poule winnaars, topscorer van het toernooi, welke teams scoren en welk team er wint in de reguliere speeltijd of na verlenging.

 

Waarom wedden op het EK?

Tijdens het reguliere seizoen is de Premier League de populairste voetbalcompetitie om op te wedden. De afgelopen jaren is goed te zien dat grote toernooien zoals een EK of WK een stuk hoger staan wat betreft populariteit bij de aanbieders van weddenschappen. Tijdens poule wedstrijden wordt al veel gespeeld en wanneer de halve finale en de finale worden gespeeld is het een komen en gaan van spelers die een gokje willen wagen.

 

Wedden op wedstrijden tijdens een groot toernooi zorgen voor extra spanning, vermaak en kunnen een leuk bedrag opleveren. Let wel op dat je speelt met mate, eenmaal ingezet krijg je niet je inleg terug. Denk dus goed na voordat je inzet.

Kun je geld verdienen met jouw voorspellingen?

Niet elke ingezette euro zul je terugverdienen. Inzetten van geld op sportweddenschappen is niet zonder risico's. Zo kost gokken in sommige gevallen geld. Vooral wanneer je roekeloos inzet en je niet goed voorbereid.

 

Andere kant van het verhaal is dat verstandig inzetten op weddenschappen wel degelijk succes op kan leveren. Wedstrijden kun je voorbeschouwen en je kunt je goed inlezen in landen of een ploeg. Baseer jouw voorspellingen op deze ingewonnen informatie en laat je niet te veel leiden door hoge quoteringen. Hoge odds zijn niet voor niets zo hoog!

 

Voorbereiden als je gaat wedden

Een wedstrijd voorspellen klinkt simpel, maar kan best lastig zijn. Voordat je een weddenschap afsluit bij een bookmaker, is het verstandig je goed voor te bereiden. Wat deed een land op een eerder EK, hoe presteerde zij tijdens de kwalificatie en hoe zwaar is bijvoorbeeld de poule waarin zij komen te spelen?

 

Ook de Nations League kan een goede graadmeter zijn. Een land dat hierbij indruk maakt, kan zomaar een goede kans maken op het kampioenschap tijdens het EK 2024. In de Nations League spelen elke zomer tussen een EK of WK vier teams in de 'final four' waarna de twee landen die hun wedstrijden winnen uitmaken wie de titel pakt.

 

Het Nederlands Elftal

Of wedden op het Nederlands Elftal verstandig is laten wij in het midden, maar van oudsher is het vertrouwen in het eigen team torenhoog. Het vorige EK bereikte het Nederlands Elftal vrij gemakkelijk de achtste finale. Toch werd er daarna in de achtste finales kansloos verloren en zat het toernooi er op. Deelname aan een toernooi is leuk, maar de laatste (en enige) prijs van Oranje dateert uit 1988. Tussendoor bereikte zij wel de beste twee, maar winnaar werden zij nooit meer.

 

Handige en leuke weetjes

Hier zijn enkele handige en leuke weetjes over het EK voetbal in 2024:

  • Rusland mag vanwege de oorlog sowieso niet meedoen. Andere landen uit Europa die zich kwalificeren spelen eerst in zes poules van vier verschillende landen tegen elkaar.
  • Een winnaar van bijvoorbeeld poule A speelt daarna tegen de nummer twee uit groep B. De winnaar tussen deze landen gaat door naar de volgende ronde.
  • Gastland Duitsland is automatisch gekwalificeerd voor het EK voetbal 2024.
  • De wedstrijden worden allemaal afgewerkt in één van de tien speelsteden.
  • In Engeland zingen supporters continue dat het voetbal thuiskomt, totdat zij worden uitgeschakeld. Het vorige EK met de finale in het iconische Wembley was dit trouwens pas op het allerlaatste moment toen Engeland in de finale verloor na strafschoppen van Italië.
  • Bookmakers in binnen- en buitenland zullen het EK 2024 aangrijpen met mooie odds en andere acties om nieuwe spelers aan zich te binden.

 

Hoe veilig is wedden op EK 2024?

Wedden op EK 2024 is over het veilig zolang je wedt bij een betrouwbare bookmaker zoals BetCity. Controleer altijd of de bookmaker een vergunning heeft en of deze wordt gereguleerd door een instantie voor kansspelen. Je herkent een betrouwbare bookmaker aan een .nl domein, storten met ideal, maar vooral een logo van de Kansspelautoriteit op de website. 

 

Wedden op het EK bij BetCity

Als je wilt wedden op het EK voetbal kun je pre match weddenschappen plaatsen, maar ook live wedden en live gokken.

 

Voetbalweddenschappen worden aangeboden bij meerdere bookmakers. Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kiest voor betrouwbare bookmakers, zoals BetCity. Bij ons is je weddenschap 100% veilig en krijg je van ons de beste odds. Soms krijg je bij BetCity ook een gratis weddenschap die je kunt gebruiken voor voetbal weddenschappen.

 

Live inzetten

Als je wilt wedden op het EK voetbal kun je pre match weddenschappen plaatsen, maar ook live wedden en live gokken.

 

Voetbalweddenschappen worden aangeboden bij meerdere bookmakers. Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kiest voor betrouwbare bookmakers, zoals BetCity. Bij ons is je weddenschap 100% veilig en krijg je van ons de beste odds. Soms krijg je bij BetCity ook een gratis weddenschap die je kunt gebruiken voor voetbal weddenschappen.

 

Wedden op het EK bij BetCity

BetCity is een online bookmaker zodat het mogelijk is om een live weddenschap af te sluiten. Kijk eerst even de wedstrijd aan en bepaal daarna wie de wedstrijd wint of bijvoorbeeld het volgende doelpunt maakt. Mocht je helemaal zeker van je zaak zijn, dan kun je zelfs op een correcte score inzetten. Mobiel wedden op voetbal kan natuurlijk ook bij BetCity. Wie gaat winnen? Wie scoort het volgende doelpunt? Er zijn heel veel verschillende weddenschappen die je kunt plaatsen op een voetbalwedstrijd. Kortom: op het EK voetbal wedden doe je bij BetCity! Ga jij liever voor andere sporten of toch ons online casino? Dat kan natuurlijk ook! Wat is jouw favoriete sport?

 

Veilig spelen bij BetCity

Bij BetCity kun je wedden op voetbal volgens alle strenge eisen van de Kansspelautoriteit. Bij ons kun je veilig een gokje wagen en genieten van hogere quoteringen. De standaard betaalmethodes gelden bij ons: iDEAL en creditcard.

 

Alleen die betaalmethoden kunnen je in aanmerking komende storting verwerken, net als iedere Nederlandse bookmaker. Speel jij liever op andere sporten? Dat kan ook bij je favoriete bookmaker BetCity.

 

Wedden op de poulefase op het EK 2024

De bookmakers bieden ook de kans om te wedden op de interlands in een bepaalde poule. Een ploeg speelt tegen drie tegenstanders in de poulefase. De duels tijdens de groepsfase zijn niet alleen spannend, maar ook onberekenbaar. Zeker tijdens een grote eindronde ligt een verrassing op de loer. Je kan wedden op alle duels in de poulefase, maar ook op de uiteindelijke winnaar van een groep. De quoteringen voor de grote favorieten zijn het laagste, maar bieden wel de hoogste winstkans.

 

Kwalificatie EK voetbal wedden

Het EK 2024 is een interessant voetbaltoernooi voor de liefhebbers van online wedden. Je kan natuurlijk al inzetten op de kwalificatie voor het EK 2024, bijvoorbeeld op een wedstrijd van Franrijk of Nederland. In de kwalificatie mogen alle Europese landen deelnemen. Oranje moet het in de groepsfase opnemen tegen Frankrijk, Griekenland, Ierland en Gibraltar. Frankrijk plaatste zich al snel voor het eindtoernooi door op de 1e plaats te eindigen in de groep. Frankrijk geldt ook in 2024 weer als een grote kanshebber op de EK-titel!

 

Wanneer is de loting voor het EK 2024?

De geplaatste landen kunnen zich begin december 2023 gaan klaarmaken voor de loting van het EK 2024! Alle deelnemers verdwijnen op 3 december 2023 in de koker. Het betreft 24 deelnemende landen, waaronder het gastland Duitsland. Het gaat om 6 groepen met 4 landen! Wil je tickets bemachtigen? Lees alles over EK-tickets!

 

Wanneer is de openingswedstrijd op het EK 2024?

Vrijdagavond 14 juni 2024 kan de voetballiefhebber er eens goed voor gaan zitten. De aftrap van de openingswedstrijd op het EK 2024 is om 21:00 uur. Het gastland Duitsland speelt vanzelfsprekend de openingswedstrijd. Duitsland speelt het 1e duel in de Allianz Arena in München!