INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer

Wedden op NBA

Wedden op NBA

Wanneer je wilt wedden op de NBA dan is het belangrijk om te weten hoe de basketbal competitie in elkaar zit. NBA, de National Basketball Association, is de grootste competitie ter wereld. Een NBA wedstrijd bestaat uit twee teams, waarbij er altijd een team wint. Een gelijkspel is geen mogelijkheid.

 

NBA regulier seizoen

De NBA bestaat uit drie fases. De reguliere competitie, de play offs en tot slot de NBA Finals. Het begint met het reguliere seizoen waar onderscheidt wordt gemaakt tussen de Western Conference en de Eastern Conference. Elke conference bestaat uit 15 teams.

Bekende teams als Chicago Bulls, Boston Celtics, Milwaukee Bucks, Cleveland Cavaliers, Washington Wizards, Detroit Pistons, Indiana Pacers en Toronto Raptors (Canada) komen uit in de Eastern Conference. Bekende teams als Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers Golden State Warriors, Memphis Grizzlies en Denver Nuggets komen uit in de Western Conference. Buiten de NBA komen de spelers ook veel uit voor hun nationale teams.

 

NBA play offs

Per conference zijn er drie divisies. Binnen de eigen divisie spelen teams tijdens het reguliere seizoen 4 keer tegen dezelfde tegenstander. In totaal spelen de teams 82 wedstrijden per seizoen alvorens de play offs beginnen.

Tijdens de play offs moet een team 4 play off wedstrijden winnen om door te gaan naar de volgende ronde. De winnaar van de NBA play offs is de uiteindelijke kampioen.

 

Hoe wedden op de NBA werkt

Waar moet je op letten als je een weddenschap plaatst? Voor NBA basketbal zijn er veel online sportweddenschappen beschikbaar. Je kan live wedden op NBA basketbalwedstrijden, maar je kan ook pre-match weddenschappen plaatsen. Je kan voorspellingen doen over het aantal punten of de meeste punten, wie de wedstrijd wint of live gaat winnen, eventueel met een handicap.

 

Beste quotering

Je kan wedden op verschillende teams waarbij de odds/ quoteringen verschillen per bookmaker. Het is mogelijk om te wedden op speler van verschillende NBA teams. Zo kan je gokken op statistieken van sterspelers.

Inzetten op punten van een sterspeler of in combinatie met een overwinning is allemaal mogelijk. Gokkers hebben enorm veel opties voor weddenschappen bij basketbal. Er zijn doorgaans meer opties om op te wedden dan bij andere sporten zoals voetbal.

 

NBA voorspellen

Bookmakers geven niet enkel opties voor wedstrijd weddenschappen. Het is ook mogelijk een weddenschap te plaatsen of outrights.

Jaarlijks zijn er prijzen voor Most Valuable Player, Most Improved Player, Defensive Player of the Year, Rookie of the Year en Coach of the Year. De quoteringen hiervoor verschillen per aanbieder. Er zijn veel aanbieders voor basketbal weddenschappen.

Basketbal is niet onvoorspelbaar, maar er zijn randzaken waar je rekening mee moet houden als je een voorspelling doet. Een team komt regelmatig twee keer achter elkaar in actie, dit noemt men een back-to-back. Ploegen hebben veel baat bij thuisvoordeel, want fans van de bezoekende teams reizen niet in grote getallen mee met deteams. Je kunt geld verdienen met gokken op NBA, maar speel altijd bewust en ken je limieten.

 

Meer Wedden op Sport? Het kan allemaal bij BetCity!

Wedden op Sport

Wedden op Voetbal

Wedden op Tennis

Wedden op Basketbal

Wedden op Formule 1

Wedden op Wielrennen

Wedden op Darts

Wedden op Honkbal