INBOX

Het is mogelijk dat een adblocker onze berichten blokkeert. Schakel deze uit om onze berichten te kunnen lezen!

  • Vandaag

    Gisteren

Registreer

Wedden op Olympique Marseille

Als sportliefhebber ben je waarschijnlijk al bekend met de vele mogelijkheden om te wedden op sportevenementen. Eén van de meest populaire sporten om op te wedden is voetbal, en één van de clubs waar je op kunt wedden is Olympique Marseille. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis van de club, de huidige status van het team, en geven we tips voor het wedden op Olympique Marseille.

 

Oprichting

Olympique Marseille werd opgericht in 1899 en is één van de oudste voetbalclubs in Frankrijk. De club is gevestigd in de havenstad Marseille en heeft een trouwe aanhang die bekend staat om hun passie voor de club.

 

Succesvolle jaren

De laatste jaren heeft Olympique Marseille het wat moeilijker gehad. De club eindigde de afgelopen seizoenen vaak in de subtop van de Ligue 1 en heeft de laatste jaren geen prijzen meer gewonnen. Mede omdat Paris Saint Germain tegenwoordig de dienst uitmaakt in Frankrijk, dat in het Parc des Princes nauwelijks te kloppen is.

 

Het team

Het huidige team van Olympique Marseille heeft een aantal bekende spelers, waaronder Dimitri Payet, Florian Thauvin en Arkadiusz Milik. Het team staat bekend om hun aanvallende speelstijl en hun fanatieke aanhang.

 

Prestaties in de huidige competitie

In de huidige competitie staat Olympique Marseille op het moment van schrijven op de vijfde plaats. De club heeft dit seizoen een aantal goede resultaten behaald, maar heeft ook enkele keren punten laten liggen tegen mindere tegenstanders.

 

Toekomstige vooruitzichten

Olympique Marseille heeft op dit moment een jong team dat in de toekomst mogelijk kan uitgroeien tot een kampioenswaardige ploeg.

 

De verschillende soorten weddenschappen op Olympique Marseille

Als je wilt wedden op Olympique Marseille, zijn er verschillende soorten weddenschappen die je kunt plaatsen. Hieronder bespreken we enkele van de populairste weddenschappen.

 

Winst/verlies weddenschappen

Een winst/verlies weddenschap is de meest eenvoudige vorm van wedden op voetbal. Bij deze weddenschap zet je geld in op de winnaar van een wedstrijd. Als je wedt op Olympique Marseille en zij winnen de wedstrijd, dan win jij ook de weddenschap.

 

Handicap weddenschappen

Bij een handicap weddenschap krijgt één van de teams een virtuele voorsprong voordat de wedstrijd begint. Dit wordt gedaan om de kansen tussen de teams gelijker te maken. Als je wedt op Olympique Marseille met een handicap van -1 en zij winnen de wedstrijd met minimaal twee doelpunten verschil, dan win jij ook de weddenschap.

 

Over/onder weddenschappen

Bij een over/onder weddenschap zet je in op het aantal doelpunten dat er in een wedstrijd wordt gescoord. Je kunt bijvoorbeeld wedden op meer dan 2,5 doelpunten of minder dan 2,5 doelpunten. Als je wedt op meer dan 2,5 doelpunten en er worden in totaal drie of meer doelpunten gescoord, dan win jij ook de weddenschap.

 

Tips voor wedden op Olympique Marseille

Als je wilt wedden op Olympique Marseille, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om je kansen op winst te vergroten. Hieronder geven we enkele tips.

 

Ken de geschiedenis van de club

Door de geschiedenis van Olympique Marseille te bestuderen, kun je beter begrijpen hoe de club presteert in verschillende situaties. Het is daarom aan te raden om je te verdiepen in de successen en tegenslagen van de club.

 

Analyseer de huidige vorm van het team

Een belangrijke factor bij het wedden op voetbal is de huidige vorm van het team. Kijk naar de resultaten van de laatste wedstrijden en analyseer het spel van het team. Op die manier kun je beter inschatten of de club kans maakt om te winnen.

 

Let op blessures en schorsingen

Als er belangrijke spelers geblesseerd zijn of geschorst zijn voor een wedstrijd, kan dit invloed hebben op de prestaties van het team. Houd daarom altijd de laatste nieuwtjes in de gaten en let op wie er wel en niet mee kan spelen.

 

Conclusie

Wedden op Olympique Marseille kan een leuke manier zijn om je passie voor voetbal te combineren met de spanning van het gokken. Door de geschiedenis van de club te kennen, de huidige vorm van het team te analyseren en op de hoogte te blijven van blessures en schorsingen, kun je je kansen op winst vergroten.

 

Wedden bij BetCity betrouwbaar

Wedden op Olympique Marseille is veilig en betrouwbaar bij bookmaker BetCity, want wij zijn sinds oktober 2021 in het bezit van een Nederlandse vergunning van de Kansspelautoriteit. Je kan bij BetCity heel veel weddenschappen afsluiten, op alle duels in bijna elke competitie.

Heb je een vraag of een klacht, bijvoorbeeld over een weddenschap op Olympique Marseille? Onze klantenservice is altijd beschikbaar via chat, telefoon en mail. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+